SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (8. rész: Veszprémfest)

2018.07.05. 16:58, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen sűrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében a jövő heti Veszprémfest.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaraton, Bánkitó.

# VESZPRÉMFEST

Időpont: július 11-14.

Helyszín: Veszprém

Jegyár: koncerttől és helyszíntől függően 7900-24900

Veszprém bizonyos tekintetben ugyanolyan vidéki zenei központ, mint Pécs, július közepén legalábbis mindenképp: 2002 óta ekkor zajlik a VeszprémFest, melynek fellépői között minden évben a kortárs jazz, soul és r&b nemzetközi sztárjai fordulnak meg. Idén a záróestre a 15 éves kora óta világhírű soulénekesnő Joss Stone-t hívták el, de koncertet ad Ziggy Marley és a szuper soulénekes, Aloe Blacc, Amy MacDonald pedig először jön Magyarországra. A magyarokat Miklósa Erika és Rost Andrea operaestje és Lajkó Félix tripla koncertje képviseli.

Varga Zsófia


„HISZEK ABBAN, HOGY MINDENBEN VAN ZENE" - JOSS STONE-NAL MÁJUSBAN INTERJÚZTUNK.


a tavalyi Veszprémfest aftermovie-ja:



FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/05/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_8_resz_veszpremfest
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (8. rész: Veszprémfest)
süti beállítások módosítása