Tisztulj meg: bármi más zene helyett hallgasd Janelle Monáe új lemezét!

2018.05.16. 15:28, RRRecorder

janelle_monae_dirty_computer.jpg

Hiánypótló alkalmazást fejlesztettek: egy Spotify-playlistről kitörli az ott lévő számokat, és a Dirty Computer számait rakja be a helyükre. Tényleg.

"Éljétek át a megtisztulás érzését" - így vezette fel Janelle Monáe a Twitteren az itt megtalálható alkalmazást, ami megtisztít minden más zenétől a Spotify-on egy playlistet, és az ő számaival rakja helyette tele. Nem kell félni, előtte engedélyt kér, és mi választhatjuk ki a tisztítandó playlistet is. Ezzel együtt nem mertük kipróbálni, szerencsére a Pithcforknál észrevették, hogy ezt legalább egy ember megtette, és tényleg, az történik, amit mondanak.

VAGINANADRÁG MEGVOLT? HA NEM, AZONNAL NÉZD MEG JANELLE MONÁE KLIPJÉT!

A dolog nyilván nem arra van, hogy tömegek használják, hanem egy konceptművészeti alkotás, plusz marketingfogás, ami ráadásul a Dirty Computer lemezzel együtt kijött "emotion picture" történetéhez kapcsolódik. Ez egy olyan sci-fi disztópia, amiben a nem engedelmeskedő "mocskos kompjútereket", vagyis andriodokat "megtisztítja" a totalitárius kormány; és Janelle Monáe is egy ilyen - mint kiderült, leszbikus vágyai miatt mocskos - androidot alakít.

Címkék: janelle monáe
https://recorder.blog.hu/2018/05/16/tisztulj_meg_barmi_mas_zene_helyett_hallgassd_janelle_monae_uj_lemezet
Tisztulj meg: bármi más zene helyett hallgasd Janelle Monáe új lemezét!
süti beállítások módosítása