Balrog-harc mint szexmetafora, démoni nu metal-dal éteri árnyéka - ilyenek lesznek Grimes új számai

2018.05.14. 15:20, RRRecorder

grimes_1.jpg

Lesz egy rettentő béna szerelmes dal is!

Nemrég derült ki, hogy Grimes és Elon Musk járnak, de most végre megint egy kicsit Grimes készülő új lemezéről volt szó. legalábbis a zenei sajtóban. (Amivel kapcsolatban beszólt kiadójának, a legendás 4AD-nek, aztán bocsánatot kért.) Egyrészt van már egy nem végleges számcímlista (lásd alább), másrészt kiírta a Twitterre, hogy hamarosan ki szeretne adni egy új dalt, és megkérdezte az emberiséget, hogy melyikre vágynának a következők közül, amik már nagyjából készen vannak:

- Szuper sötét és heavy ballada arról, hogy a Föld középpontjában balroggal (balrogokkal?) harcol, ami valójában a szex metaforája

- Egy démon kolosszus nu metal-dal nagyon nem 13 éven aluliaknak ajánlott éteri árnyéka, ami az álmatlanságról szól

- Rettentő béna szerelmes dal, amit ő utál, de mások szeretnek

- A Trainspotting filmzene elfes megközelítése (lehet, hogy nem elfekről van szó, hanem a grammatika szabályait sajátosan értelmező Grimes valami másra gondolt, de mivel a balrog is egy A Gyűrűk Ura-szereplő, ezért valószínűnek látszik ez az értelmezés)

Amúgy az említett kapcsolat megihlette az internetet, készült tízezer mém, ezer magyarázat "ki ez a Grimes?" témában (vicces összefoglaló mindezekről itt - a mi Grimes-portrénk egyébként itt olvasható). A. G. Cook (PC Music) pedig a Hollywood Ambient című mixében elhelyezett egy Grimes-remixet Flesh Without Musk címmel; 49:20-nál kezdődik.


grimes_tracklist.jpg

Címkék: grimes
https://recorder.blog.hu/2018/05/14/balrog-harc_mint_szexmetafora_demoni_nu_metal-dal_eteri_arnyeka_ilyenek_lesznek_grimes_uj_szamai
Balrog-harc mint szexmetafora, démoni nu metal-dal éteri árnyéka - ilyenek lesznek Grimes új számai
süti beállítások módosítása