Klippremier! Blahalouisiana: Egyetlen magányom

2017.10.09. 11:05, rerecorder

blaha_ny.jpg

Tavaly áprilisban, bő négy év szép karrierépítés után jelent a Blahalouisiana cím nélküli remek bemutatkozó nagylemeze, de még abban az évben új dalt mutattak be, ami már a most október közepén érkező második albumon kap majd helyet. Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi – ez lesz a lemez címe, alább pedig egy slágeres felvezető dal, egy Twin Peaks-es hangulatú videóval.

blaha_kep.jpgA tavaly decemberi Túl távol, elég közel és az idén májusi Ha élni felejtek című klipes dalok már a hamarosan érkező második Blaha-albumot harangozták be. Az Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi című kiadványon ezeken kívül még három angol nyelvű és négy magyar nyelvű dal szerepel, köztük az Egyetlen magányom, amit rögtön videóval együtt mutat be a zenekar. A harmadik kislemezes szám a leggyorsabb dal a korongról, a Supersize Stúdióban vették fel és Ligeti György volt a producere. 


A BLAHALOUISIANA TAVALY KARÁCSKOR EGY VITÁRIS IVÁNNAL KÖZÖS LGT-FELDOLGOZÁST IS KIADOTT.

A kétszeres gyorsasággal rögzített egysnittes klip felvétele már csak azért is vicces volt a tagok számára, mert a 2:35 hosszú dalt 1:17 alatt kellett ledarálni, ennyi időbe kellett besűríteni minden képi gaget. De persze volt ott más is: „ez a fehér gatya-fehér garbó összeállítás eleinte nem jött át annyira a srácoknak, mert úgy néztünk ki, mint valami futurisztikus hipszter festőmázoló csapat, de amikor beálltunk a díszletbe hangszerekkel, teljesen megjött a ruha, és egycsapásra mindenkinek nagyon megtetszett. Barbi outfitjét pedig minden percben imádtuk, bárhol is tartott a nap, szóval ezúton is nagyon köszi Tankó Teklának, illetve persze az egész stábnak a teljes napért” – mondja Jancsó Gábor basszusgitáros-dalszerző. Majd hozzáteszi: Bátori Gábor Jim rendezte a klipet, őt nemrég ismertük meg a Quimby által, de a tallinni showcase fesztiválon haverkodtunk össze, és nagyon szeretjük ahogyan dolgozik, szóval nem volt kérdés hogy vele hozzuk össze ezt a videót.”


TURNÉBUSZBAN A BLAHÁVAL. INTERJÚ A BLAHÁVAL.


a Blahalouisiana november 3-án mutatja be második lemezének anyagát az A38-on, Facebook-eseményoldal


és akkor a misztikus hangulatú video: 


Blahalouisiana 
Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2017/10/09/klippremier_blahalouisiana_egyetlen_maganyom
Klippremier! Blahalouisiana: Egyetlen magányom
süti beállítások módosítása