Klippremier! Peter Kovary & The Royal Rebels: Forever And A Day

2016.07.05. 10:30, Frontrecorder

kovary_3.jpg

Hosszú idő - és a neo együttesből való kiválása - után Kőváry Péterből újra előbújt a rocker: a gitáros-énekes Peter Kovary & The Royal Rebels néven indított vintage rock formációt. A néhány hete kijött bemutatkozó EP Forever And A Day című dalához most megérkezett a klip, a stoppolós sztorinak azonban itt még nincs vége, folyt. köv.

 A Peter Kovary & The Royal Rebels ugyan egyelőre a névadója egyszemélyes stúdióprojektje, de közben már összeállt a koncertzenekar tagsága, melynek kiléte egyelőre titok. A Királyi Lázadók vezére azt viszont elárulta, hogy október elején mutatkoznak be élőben, a - jelenleg készülő, várhatóan 12-13 dalt felvonultató - debütáló albumuk megjelenését pedig ugyancsak őszre - október-novemberre - lőtte be,  a második klip premierjével egyidejűleg. Ez utóbbi nem mellesleg a folytatása lesz az itt látható első klipnek, amely az EP-t nyitó Forever And A Day-hez készült.

A videóban a magányos farkas rocker (Kőváry Péter) autójával felvesz egy fiatal lányt (Koncz Júlia alakítja), és naná, hogy a gyanúsan kellemes kocsikázás vészjósló fordulatot vesz.  "Az egyik ismerősöm mondta, hogy milyen jó vezetés közben hallgatni a zenémet. Innen jött az elképzelés, hogy mi lenne, ha forgatnánk egy road movie-t. Gyermekkorom egyik kedvenc írója Stephen King volt (amúgy is nagy thriller/horror rajongó vagyok), és azonnal eszembe jutott a Tortúra, melyből aztán a klip sztoriját merítettem, de persze teljesen átformáltam. A végeredmény egy old school road movie lett, mely csak a végén fordul át 'thrillerbe' - és ez a vonal majd ősszel, a második részben fog kibontakozni" - meséli az ötletgazda-főszereplő. "A kezdetektől kétrészes sztoriban gondolkodtam, és mindenképpen filmszerű megvalósítást szerettem volna. Egy a filmszakmában dolgozó barátom ajánlotta Aracsi Norbert fiatal rendezőt, akivel nagyon jól tudtam együtt dolgozni. Alig várom már, hogy leforgassuk a második részt!" Mi pedig várjuk, hogy láthassuk, milyen végkifejlethez vezet a Forever And A Day autós (tor)túrája-

https://recorder.blog.hu/2016/07/05/klippremier_peter_kovary_the_royal_rebels_forever_and_a_day
Klippremier! Peter Kovary & The Royal Rebels: Forever And A Day
süti beállítások módosítása