Liebling Terasz: háromnapos nyitány a hosszú hétvégén

2015.04.30. 10:11, Recorder.hu

lieblingt_650.jpg

(X) A budapesti bulinegyed utcákat felemésztő betonrengetegében igazi felüdülésként érte a pizzás-fröccsös közönséget a faborítású, homokszínű helyszín, ami vérpezsdítő bemelegítésként funkcionál az éjszakába nyúló vadulás előtt. A tavaly október óta üzemelő Liebling ráadásul most emeli a tétet: április 30-án nyitó új teraszán a szórakozás határa már szó szerint csak a csillagos ég.

„Ha a Lieblingre igaz volt, hogy egy ékszerdoboz, akkor a terasszal a legszebb kő is belekerült.” – érkezett a nyilatkozat a helyszín részéről, ami nem is foglalhatta volna össze jobban a lokál az éjszakai életben betöltött centrális szerepét. A széles vodka-, whisky- és rumválaszték, valamint a gulyáslevestől a gyömbéres uborkával felszolgált kétkezes marhaszendvicsig elnyúló étlap is azt jelzi, hogy a Liebling az igényes kulinária és a társasági élet mentsvára, ahol a kultúra is kiemelkedő szerepet kap.

Nem lesz ez másként az avatandó tetőszekcióval sem, ahol az alapvető funkciók változatlanul, mégis egy kilencven fokos csavarral lesznek prezentálva. A teraszon ugyanis hangsúlyozottan az élőzenéé lesz a vezető pozíció, ami pedig fent elindul, az lent folytatódik, mégpedig ritmusorientáltabb DJ-szettek formájában. A csodálatos csigalépcsőnek így mostantól mindegyik végpontján úgy érezhetjük magunkat, mint két párhuzamos dimenzióban, ami április végétől addig köti össze a földi és az égi buliéletet a szezon során, amíg a jó idő engedi.

A Lieblieng az ő lieblingjeit a terasznyitó során mindjárt egy háromnapos csinnadrattával köszönti. Csütörtök este Lakatos Gyuszi zongorál, alatta pedig DJ Szamosi cirógatja a bakelitet, pénteken Kardos Dani-Magyar Bori gitár-ének előadását hallgathatjuk, valamint DJ Keyser & Shuriken parti-dobócsillagai elől ugrálhatunk félre, szombaton pedig "Valaki" tangóharmonikán játszik majd, DJ Bodoo meg lemezjátszón. Van még kérdés? Akkor irány az Akácfa utca 51.

Minden további tudnivaló és becsekkolás a Facebookon:

https://www.facebook.com/events/1626945064189811

Címkék: liebling terasz
https://recorder.blog.hu/2015/04/30/liebling_terasz_haromnapos_nyitany_a_hosszu_hetvegen
Liebling Terasz: háromnapos nyitány a hosszú hétvégén
süti beállítások módosítása