Nyerj belépőt a Lázadó című film premier előtti vetítésére!

2015.03.16. 10:00, Recorder.hu

bbm_insurgent_650x200.jpg(X) A Beavatott-sorozat Lázadó című epizódja március 19-én kerül a hazai mozikba. A premier előtti vetítésre, melyet március 18-án tartanak a Lurdy Házban, öt szerencsés Recorder-olvasó páros belépőt nyerhet.

Aki ismeri a Beavatott-sorozatot, sejtheti, mi várható a Lázadótól. Emeli a tétet: Tris (Woodley) szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között. Négyessel (James) együtt menekülniük kell a műveltek csoportjának hataloméhes vezetője, Jeanine (Winslet) elől. Az idővel versenyt futva Trisnek rá kell jönnie, hogy családja milyen titok miatt áldozta fel életét és miért próbálja meg a műveltek vezére megállítani őket mindenáron. Múltbeli választásai kísértik, de megtenne mindent azért, hogy megvédje szeretteit. Trisnek Négyessel az oldalán lehetetlen feladatok sorával kell szembeszállnia, hogy feltárja a múlt igazságát.

Játékunk nyereménye a premier előtti díszbemutatóra szól, amelyen öt szerencsés olvasónk másodmagával vehet részt. Nyerni egyszerűen lehet, mégpedig annak, aki:

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát,

- küld egy e-mailt Lázadó tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- ebben az e-mailben megírja két másik film címét, melynek a Lázadó komponistája, Joseph Trapanese szerezte a zenéjét (segítség ebben a cikkben) ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás március 18-án, szerdán délben lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

a film trailere:

 

https://recorder.blog.hu/2015/03/16/nyerj_belepot_a_lazado_cimu_film_premier_elotti_vetitesere
Nyerj belépőt a Lázadó című film premier előtti vetítésére!
süti beállítások módosítása