Átalakul a Péterfy Bori & Love Band felállása

2014.12.01. 10:20, rerecorder

adamviktor.jpg

A Péterfy Bori & Love Band hosszú ideje, 2007-től működött stabil felállásban (legutóbbi album: Fehér éjszakák, legutóbbi dal: Bosszúálló Rockandroll), azonban most változás történik a zenekar életében, íme az együttes közleménye és az eddigi felállás utolsó közös koncertjeinek dátumai.

A zenekar közleménye a következő:

„Kedves rajongóink! Hét év után, 2015-től változik a csapat összetétele: kettő Love Band-tag elbúcsúzik. Ádám (Mészáros Ádám gitáros - a szerk.) családjával egy másik országban folytatja tevékenységét, Viktor (Laskai Viktor dobos - a szerk.) pedig mostantól saját zenéire koncentrál. Minden búcsú nehéz, de mondani se kell: és ennyi évnyi együtt zenélés össszeforrassztott minket, szeretettel, kölcsönös tisztelettel és barátsággal válunk el. Már az is megvan, hogy ki lesz az új gitáros és az új dobos! De ezt csak később fogjuk közzétenni. A legutolsó nagy koncertünk a klasszikus Love Band-felállásban december 19-én lesz a Barba Negrában.”

Az utolsó közös koncertek a régi felállásban pedig ezek: 

12.12. Debrecen Roncsbár
12.13. Veszprém Expresszó
12.19. Budapest Barba Negra
12.20. Kaposvár Chrome Garden
12.27. Roxxy Music Tatabánya
12.28. Kecskemét TEKA


a zenekar jelenlegi felállásának utolsó nagy budapesti koncertje idén, Facebook-eseményoldal


Laskai Viktor DJ Superstereo néven már jó ideje aktív, készített közös dalt Péterfy Borival (és Stassal), Killo Killoval, és Dé-vel, többször is. 


a Péterfy Bori & Love Band legfrissebben a Supernemmel készített közös dalt Férfivadász címmel: 

https://recorder.blog.hu/2014/12/01/atalakul_a_peterfy_bori_love_band_felallasa
Átalakul a Péterfy Bori & Love Band felállása
süti beállítások módosítása