"Szisszenjen a flakon!" - Pimp My Pipe Budapesten

2014.09.04. 10:38, Recorder.hu

pmp16.35.56.jpg(X) Megnéztük, hol forgatta a Pimp My Pipe videoklipjét a két megtermett rapper, Busa Pista és Zsolaa. A kampányt szervező FŐTÁV céljával nem lehet nem egyetérteni: a spontán graffititevékenység ellenére sem túl ingergazdag újpesti lakótelep környezetére valóban ráfér egy kis vizuális tuning. Akinek van kedve részt venni a csőfestő akcióban és megnyomja a flakont – azaz először egy Facebook-applikációban kiszínezi a most még szürke vezetéket –, nyerhet egy MacBook Airt vagy egy iPhone 5 C-t, aki pedig szavaz a pályaművekre, egy iPoddal gazdagodhat. Részletek és klip a fotók alatt.

PMP3_2.jpg

PMP3_3.jpg

PMP3_4.jpg

 PMP3_5.jpg

PIMP3_6.jpg

PMP3_7.jpg

PIMP3_8.jpg

PIMP3_9.jpg

PIMP3_10.jpg

Játékleírás

Csőszínesítés indul: készíts egyedi tervet a FŐTÁV Facebook-applikációjában található rajzprogrammal vagy töltsd fel saját grafikai szoftvereddel készített alkotásodat, és ha szavazatokkal a legjobb ötven közé kerülsz, plusz a szakmai zsűri is téged választ, akkor a távhővezeték a te terveid alapján fog megújulni. Emellett egy MacBook Air boldog tulajdonosa is lehetsz!

A Játék a Facebookon létrehozott alkalmazás (https://www.facebook.com/fotavzrt/app_514039665391205) keretében zajlik, ahova a Játékszabályzat és Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után a játékban részt venni kívánók regisztrálhatnak. Profi grafikusok és lelkes csőszínesítők egyaránt jelentkezhetnek.

A szakmai zsűri a legkedveltebb 50 versenyzőből választja ki a 2. és 3. helyezettet is, akik egy-egy 16 GB-s iPhone 5C-t nyerhetnek, valamint a szavazók által legtöbb like-ot gyűjtő versenyzőt – különdíjasként – szintén egy iPhone 5C (16GB) okostelefonnal díjazza a FŐTÁV. A szavazók között pedig egy iPod nano kerül kisorsolásra.

A pályaműveket (maximum 10 db/fő)  2014. augusztus 18. és szeptember 15. között lehet feltölteni a FŐTÁV Facebook appjában, a jelentkezési feltételek, a játékleírás, valamint a sorsolás részletei pedig a www.facebook.com/fotavzrt oldalon olvashatók el. 

Itt pedig megnézhető a flakonszisszentős videó:

 

https://recorder.blog.hu/2014/09/04/_szisszenjen_a_flakon_pimp_my_pipe_budapesten
"Szisszenjen a flakon!" - Pimp My Pipe Budapesten
süti beállítások módosítása