Charli XCX megint szabályszegésre készül

2014.08.19. 11:02, subrecorder

charli xcx_1.jpg

A tavalyi újcsajos electropop robbanás egyik legnagyobb neve az a Charli XCX volt, aki első albumával (True Romance) eljutott Magyarországra is az Electronic Beats Festival keretein belül. Most bejelentette, hogy alig egy év után, október 21-én érkezik a folytatás, amely a Sucker címet kapta. Meghallgatható az első single is, amely alapján nagy változásra nem kell számítani.

Charlotte Emma Aitchison fotóiról süt a magabiztosság, hiába alig 21 éves, ő az egyik legöntudatosabb női popelőadó az igen telített szcénában. Nemcsak első albumán szereplő, kissé punkosan electropopos slágereivel szerzett magának hirtelen hírnevet, hanem egy bizonyos I Love It című dalnak is a társszerzője volt, talán hallottátok már. Az Icona Pop száma a tavalyi nyár egyértelmű himnusza volt, idén pedig ismét egy Charli XCX feat tudhatja magáénak ezt a címet, mégpedig az Iggy Azaleaval közös Fancy. Ha itt befejeződött volna Aitchinson 2014-es éve, már elégedett lehetne magával, de ő a biztonság kedvéért kidob még idén egy saját lemezt is. 


AZ ELECTRONIC BEATSEN INTERJÚT IS KÉSZÍTETTÜNK CHARLIVAL.

A Suckeren a most bemutatott Break The Rules című könnyed stílusgyakorlaton kívül helyet kaphat még a tavalyi év végén bemutatott, szinte már bántóan fülbemászó SuperLove és a Fault In Our Stars film soundtrackjéhez készült Boom Clap is. A Break The Ruleshoz egyébként ezt fűzte az előadó: "Sok minden inspirálta ezt a dalt, olyan dolgok, amiket Svédországban hallgattam tavaly, mikor ott jártam. Körülbelül egy hónapot töltöttem azzal, hogy egy punklemezt készítettem, svéd punkzenekarok dalait dolgoztam fel. Ez a szám akkor készült, amikor kiértem ennek a punk-fázisnak a túloldalán és ezeket a hatásokat átfordítottam valami sokkal poposabbá. Természetesen még mindig arról szól az egész, hogy hogyan kell magasról leszarni dolgokat." Pontosan ilyen is a dal, amely méltó párja az eddigi "leszarom-bajnok" I Love It-nek. 


Charli XCX király új dala, a Break The Rules:


ez a dal pedig túl jó:

Címkék: charli xcx
https://recorder.blog.hu/2014/08/19/charli_xcx_megint_szabalyszegesre_keszul
Charli XCX megint szabályszegésre készül
süti beállítások módosítása