Twerkölő robot menti meg az emberiséget a tánc eltűnésétől

2014.07.22. 11:15, subrecorder

basement jaxx.jpg

Ilyen őrültség csak egy új Basement Jaxx-videóban fordulhat elő - gondolhatja a kedves olvasó és megérzései helyesnek bizonyulnak. A legendás house-duó augusztus végi visszatérő lemezéről a Never Say Never már a harmadik single, de ezeket a nyárimádó slágereket sosem tudjuk megunni. Pláne ha ilyen jó klipek készülnek hozzájuk. 

Felix Buxton és Simon Ratcliffe duója a 90-es évek közepe óta rengeteg stílussal keverte jellegzetes megszólalását, amely lassan két évtizede pakolja tele a tánctereket. Nem csak ezzel váltak ismertté, hanem őrült videóikkal is; ha csak a legnagyobb klasszikusokat szeretnénk felidézni, akkor elég a Where's Your Head At majomzenekaros, vagy a Red Alert meteorszektás kisfilmjére gondolni. 2009 után idén térnek vissza rendes stúdióalbummal (ha nem számoljuk a szimfonikus zenekarral újravett slágereiket tartalmazó kiadványt), szám szerint a hetedikkel, amelynek Junto lesz a címe és eddig három dalt hallhattunk róla. Illetve ez alatt az 5 év alatt többet is, de a What A Difference Your Love Makes és a Back 2 The Wild single-k csak a deluxe verzión lesznek rajta. 


A VÉGÉN TÉNYLEG EMBEREKKÉ VÁLNAK, MA TÁNCOLÓ, TEGNAP VÉRZŐ ROBOTOKAT MUTATTUNK BE.

A Unicorn cuki drogos látomást idéző és a Mermaid Of Salinas Ibizára csábító videója után most elkészült a Never Say Never klipje is, amely eddig mind közül a legjobb, és az egész Basement Jaxx-életművet nézve is toplistás helyet érdemel. A felütés igen disztopikus képet fest a jövőről: hamarosan az emberiség 98%-a nem fog táncolni, japán tudósok pedig úgy érzik, olyan világszintű probléma ez, hogy éjt nappallá téve a megoldásán dolgoznak. A civilben férj és feleség kutatópáros női tagja még a szexet is megvonja szegény feltalálótól, amíg meg nem birkóznak a feladattal. Végül egy két lábból és egy fenékből álló, twerkölő robotot (TW3RK-BOT 1.0) készítenek el, az évekig tartó izzasztó munka során a lehető legtökéletesebb gépet kívánják kifejleszteni. Természetesen minden jó, ha jó a vége: a termék óriási siker lesz, bár azt nem sikerült megtudnunk, sőt az elejétől nem volt tiszta, hogy egy seggrázó robot mégis hogyan menti meg magát a táncot, mint emberi cselekvést és művészeti formát. A dalban amúgy a UK bass-énekes ETML vendégszerepel, a Never Say Never pedig tele van nyárral és napsütéssel. A Junto augusztus 25-én jelenik meg a duó saját, Atlantic Jaxx nevű kiadójánál. 


Japán tudósok feltalálják a twerkölő robotot, vagyis a Basement Jaxx új videója:


A Mermaid Of Salinas brazilosított változata, a focivébére időzítve:


A duó előző single-je, a Unicorn:

Címkék: basement jaxx etml
https://recorder.blog.hu/2014/07/22/twerkelo_robot_menti_meg_az_emberiseget_a_tanc_eltunesetol
Twerkölő robot menti meg az emberiséget a tánc eltűnésétől
süti beállítások módosítása