Megvan a Nagy-Szín-pad öt döntőse!

2014.05.26. 09:49, rerecorder

punnany_1.jpg

Az összesített szavazatok alapján a május 20-22. között lezajlott Nagy-szín-pad tehetségmutató elődöntőiből Szabó Balázs Bandája, az Ivan & The Parazol, a Mary Popkids, a Cloud 9+ és Deniz jutott a június 1-i döntőbe.

Ma reggel a Petőfi Rádióban megtörtént a döntői résztvevőinek kihirdetése, de az már tegnap, május 25-én, vasárnap este biztos volt, hogy a Nagy-Szín-Pad publikus szavazó platformján, az OTP Junior Facebook alkalmazásán a Szabó Balázs Bandája, Deniz, az Ivan & the Parazol, Halott Pénz és a Mary Popkids végzett az élen, ebben a sorrendben. Ehhez jöttek még hozzá az sms-ben és Instagramon leadott szavazatok és ezek alapján Halott Pénz helyett a Cloud 9+ került a top 5-be. Az összesen 50 ezer voksból tehát a bevezetőben sorolt előadóknak jutott a legtöbb, ők versenyeznek tovább a Volt, a Sziget, a Strand fesztivál egy-egy főszerepéért és további értékes nyereményekért (próbahely, videók). 


A NAGY SZÍN-PAD 15 ELŐDÖNTŐSÉT ITT MUTATTUK BE.

A szavazás mától újraindul és június 1-éig tart, amikor az említett öt produkció élő adásban még egyszer megmutatja magát az Akváriumban (ahol fellép még a Punnany Massif) majd ott a helyszínen kiderül a heti szavazatok összesítése alapján a győztes(ek) neve. Szavazni ezen a három módon lehet.

a nyitókép a Punnany Massif hétvégi, telt házas Budapest Park-os koncertjén készült, fotó: Somay Márk

Címkék: nagy-szín-pad
https://recorder.blog.hu/2014/05/26/megvan_a_nagy-szin-pad_ot_dontose
Megvan a Nagy-Szín-pad öt döntőse!
süti beállítások módosítása