Madonna eladta a házát és előkerült néhány tucat eddig ismeretlen meztelen fotó róla (18+)

2013.10.28. 21:46, rerecorder

madonna 1.jpg

Az elmúlt hetek popsztár-közeli, nagy házeladási hullámához csatlakozott Madonna azzal, hogy ő tényleg túl is adott egyik házán, konkrétan legnagyobb, Beverly Hills-i villáján, 20 millió dollárért, ugyanakkor előkerült róla egy halom nagyon korai, 1977-ből való fotó, amelyeken kevés ruha fedi a testét vagy épp semennyi.

A két dolog között nincs összefüggés, de lehetne is, hiszen Madonna egy akkora házon adott túl, amekkorában könnyen el tud veszni néhány mappányi fotó. Az énekesnő házeladása leginkább azért érdekes, mert az elmúlt hetekben sorra jelentek meg a híres popsztárokhoz köthető épületek ingatlanpiaci hírei. Nagyon pörög a popsztárház-biznisz, pontosabban csak nagyon szeretnék pörgetni, de sem Eminem gyerekkori otthona (ami a 2000-es The Marshall Mathers LP és a hamarosan, november 5-én megjelenő The Marshall Mathers LP 2 borítóján is látható), sem a ház, amiben Kurt Cobain élt kilenc éves koráig és aztán tinédzserkorában egy ideig, sem John Lennon nagyszüleinek háza, ahol a legendás zenész-dalszerző öt éves koráig lakott nem kelt el egyelőre. Ingatlanszakértők szerint amúgy mindegyik sztárház vagy borzasztóan túlárazott (a Lennon-féle háromszoros áron került meghirdetésre, a Cobain-féle minimum hétszeresen), vagy eladhatatlan (az Eminem-féle olyan rossz környéken van, olyan lerobbant állapotban, hogy lényegében semennyit sem ér - 1 dollárról indul érte a licit). Ezek tükrében Madonna szerencsésnek is mondhatná magát, hogy sikeresen túladott a 2003-ban, Guy Ritchie-vel való kapcsolata alatt vett kilenc hálószobás villán. Ha azonban azt vesszük, hogy az év elején kezdte hiába árulni 28 millióért, aztán 22 és fél millióra vitte le az árát, de még úgy sem kelt el és kénytelen volt a széles nyilvánosság számára is megvásárolhatóvá tenni, akkor már nem akkora sikertörténet ez sem. Igaz, tíz évvel ezelőtt 12 millióért vette, de sokat is költött rá.

madonna ház_1.jpg

Hogy az énekesnő a házfelújítást (vagy bármilyen más kiadását) nem korai aktfotóinak félretett bevételéből fedezte, az viszont biztos. Madonnáról 18 éves kora körül - valószínűleg 1977-ben - készített nagyon rosszul bevilágított, nagyon béna pózokban megjelenő aktsorozatot egy Herman Kulkens nevű fotós, a képek a lapmágnás (többek közt Penthouse-alapító) Bob Guccione tulajdonában voltak, 2010-es halála után azonban felvásárolták ingóságait és a fotók most kerültek elő, hogy november 9-én egy aukción találjanak új gazdára. A teljes, 36 képből álló Madonna-sorozat megtekinthető itt, alább pedig néhány példa egy karrier kezdetére (a vetkőzési versenyben külön kategóriát képviselő Madonnáról természetesen számos meztelen fotó ismert énekesi karrierje előttről, de egyik sem ennyire korai).

madonna 6.jpg
madonna 7.jpg
madonna 5.jpg
madonna 8.jpg
madonna 3.jpg
madonna 2.jpg
madonna 4.jpg
madonna 9.jpg

BÁR LADY GAGA NEM KEZDTE ILYEN KORÁN A PÓZOLÁST, AZ Ő PUCÉR FOTÓI IS ZAVARBAEJTŐEK.

Madonna 1992-es Sex című fotóalbuma (avagy coffee table book-ja) a legjobban fogyó, egyszersmind legkeresettebb ilyen jellegű album, bontatlan változatban most 1000 dollár körül kapható az eBay-en, úgyhogy biztosak lehetünk benne, ezekre a fotókra is lesz komoly kereslet.

AHOGYAN VAN KERESLET KORHATÁROS KLIPEKRE IS: ÍME 2012 LEGNÉZETTEBB FELNŐTTVIDEÓI.

és hogy zene is legyen, egy 1992-es Madonna-dal, a Deeper And Deeper:

Címkék: madonna korhatáros
https://recorder.blog.hu/2013/10/28/madonna_eladta_a_hazat_es_elokerult_nehany_tucat_eddig_ismeretlen_meztelen_foto_rola
Madonna eladta a házát és előkerült néhány tucat eddig ismeretlen meztelen fotó róla (18+)
süti beállítások módosítása