Teszteld a Sennheiser dizájnerfejhallgatóját Senával, Odett-tel és a Mary Popkidsszel!

2013.09.02. 19:38, Frontrecorder

sennheiser.jpg

(X) Az audio specialista Sennheiser elindítja Európa legnagyobb hangzástesztjét, a SOUNDCHECK 2013 programot, amely arra invitálja a zene szerelmeseit, hogy tapasztalják meg a cég MOMENTUM fejhallgatóinak kiváló külső és belső tulajdonságait. A szuper kinézetű és csúcs hangminőségű füleseket Budapesten is bárki kipróbálhatja szeptember 5-7. között az Allee bevásárlóközpont földszinti átriumában. A háromnapos tesztelés során Odett, Sena és a Mary Popkids is kis meglepetéssel készül az éppen arra járóknak, akik nyerhetnek is.

A Sennheiser fejhallgatók kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból (rozsdamentes acélból, bőrből és Alcantarából) készülnek. A termékeknek a piacra kerülés előtt számos teszten kellett bizonyítaniuk (pl. törésállóság leejtés, hajlítgatás esetén). Azzal, hogy a termékek minden egyes alkotóelemét teszteli, a Sennheiser nemcsak a nemzetközi normáknak felel meg, hanem a saját, szigorúbb minőségi elvárásait is teljesíti.

Mo Ear Group 098.jpg
Most pedig Európa legnagyobb hangzástesztje, a SOUNDCHECK 2013 mindenki számára lehetővé teszi, hogy kipróbálja és saját, önálló véleményt alakítson ki a MOMENTUM fejhallgatókról. A promóciós csapatok tagjai arra kérik majd a járókelőket Európa nagyvárosaiban, többek között Berlinben, Londonban, Párizsban, Amszterdamban, Brüsszelben és természetesen Budapesten is, hogy próbálják ki a MOMENTUM fejhallgatócsaládot, melyet azzal a céllal terveztek, hogy a kiváló minőségű alapanyagok, a makulátlan hangzás és a páratlan stílus harmonikus ötvözetét hozzák létre. Az érdeklődőket felkérik a promóciós standokon, hogy miután kipróbálták a MOMENTUM-ot írjanak egy rövid értékelést a sennheiser.com/soundcheck weboldalra, ahol a kampány ideje alatt a nagyközönség számára is láthatóvá teszik a fejhallgatóval kapcsolatos felhasználói véleményeket.

A magyarországi tesztelés Budapesten, az Allee bevásárlóközpontban a földszinti átriumban kerül megrendezésre, szeptember 5. és 7. között. A tesztelésen résztvevők között 4 db MOMENTUM On-Ear fejhallgatót sorsolnak ki.

Mo Brown B 024.jpg

A háromnapos esemény során Odett, Sena és a Mary Popkids egy-egy kis meglepetéssel készül az éppen arra járóknak - na jó, annyit elárulunk, hogy a kulcsszó: kanapékoncert. A rendezvényen a Divat&Magyar rovatunkban bemutatott KELE Clothing AW 13/14 kollekciójának darabjai is felbukkannak. 

További részletek az eseményről: https://www.facebook.com/events/1411443009068972/

https://recorder.blog.hu/2013/09/02/teszteld_a_sennheiser_dizajnerfejhallgatojat_senaval_odettel_es_a_mary_popkidsszel
Teszteld a Sennheiser dizájnerfejhallgatóját Senával, Odett-tel és a Mary Popkidsszel!
süti beállítások módosítása