Kagylós cici, színes káosz, művészetblöff, vastaps - itt az új Lady Gaga-klip!

2013.08.19. 17:17, rerecorder

lady gaga 2.jpg

Lady Gaga négy hete tette közzé új albumának címét, koncepcióját és körítési tervét (biztos, ami biztos megfejelve az egészet egy tök csupasz fotóval). Az ARTPOP című harmadik nagylemez első kislemezét augusztus 19-re ígérte, és bár az Applause című dal már előbb kiszivárg(olód)ott és kapott gyorsan egy lyric videot, most megérkezett a rendes klip is hozzá. Naná, hogy megint van benne (majdnem) tök csupasz Lady Gaga!

Amennyire semmilyen, generikus elektro-popdal az Applause, annyira színes lett a klipje. Bár nagyjából annyira izgalommentes is, hiszen a sok akciótól, fénytől, színtől túlcsorduló kép, a soktucatnyi arcú énekesnő, soktucatnyi öltözékben (még ha ezek között kagylómelltartó és -bugyi, valamint ölelő, kesztyűs kezes melltartó is akad) látványnak elmegy, jelentős klipnek aligha. Lady Gaga ezt fűzte a videóhoz: "A nagy szórakoztatók alakváltáshoz fűződő szenvedélye inspirálta. Bármit megtennél a vastapsért? Ikonográfia mozgásban, varázslatként." Oké, miss kifordított Vénusz.

az Applause videója:


ez pedig a már szintén beharangozott Marina Abramović-csal közös művészeti projekt, mely során Gaga elvégzi az Abramovic Method-ot (erről részletesebben itt), aminek szintén része a meztelenség:

The Abramovic Method Practiced by Lady Gaga from Marina Abramovic Institute on Vimeo.

Címkék: lady gaga
https://recorder.blog.hu/2013/08/19/kagylos_cici_szines_kaosz_muveszetbloff_vastaps_itt_az_uj_lady_gaga-klip
Kagylós cici, színes káosz, művészetblöff, vastaps - itt az új Lady Gaga-klip!
süti beállítások módosítása