Is Tropical: Dancing Anymore (18+ videoklip)

2013.04.21. 22:30, Frontrecorder

istropical2.jpg

Mihez kezd magával egyedül a hatalmas házban egy kamaszfiú ahelyett, hogy a rábízott munkát végezné? Nos, az Is Tropical brit indie-trió új klipje szerint alaposan megcibálja a répát.

Kétségtelen, hogy marokmarcsázni kellemesebb időtöltés, mint medencét takarítani, ami pedig klipünk főszereplőjének a dolga lenne. Ám ő ehelyett belemerül a szexuális fantáziálásba, amit munkaadója, egy vonzó középkorú nő indít be. Önkielégítő hősünk mentális pornófilmjében van orál és gruppen, szerepel benne egy csomagfutár és egy sellő, sőt egy Lara Croftra hajazó akcióhősnő is, és… de a szaftosabb részeket nem lőjük el. A végén a srác ugyan elcsattan, a csattanó azonban elmarad, úgyhogy abszolút happy finish-sel ér véget a sztori.

A szexjeleneteket CGI-animációval megjelenítő klipet a francia MEGAFORCE brigád készítette, ugyanők jegyzik az Is Tropical The Greeks című 2011-es dalának videóját is a véres akciójeleneteket utánzó gyerekekkel (legutóbb pedig a Yeah Yeah Yeahs számára rendeztek egy paráználkodós kisfilmet.) A londoni zenekar ezzel a klipes dallal vezeti fel egy hónap múlva, május 20-án a francia Kitsuné kiadónál I'm Leaving címmel megjelenő második albumát.

https://recorder.blog.hu/2013/04/21/is_tropical_dancing_anymore_18_videoklip
Is Tropical: Dancing Anymore (18+ videoklip)
süti beállítások módosítása