És itt van, tessék: feléled a Nine Inch Nails

2013.02.25. 18:20, recordernews

nin.jpeg

Lassan érdemes előszedni a gardrób hátsó traktusából a jó öreg NIN-pólót, ugyanis végre bizonyossá vált, amit eddig is lehetett sejteni: ismét üzemelni kezd a 2009 óta parkolópályára állított Nine Inch Nails.

Trent Reznor alig egy órája az alábbi nyilatkozatot tette: "Dolgoztam Adrian Belew-val néhány zenei ötleten, ami odáig vezetett, hogy diskuráljunk kicsit fellépésekről, ami odáig vezetett, hogy elkezdtük vakargatni a szakállainkat, ami (sok lépéssel később) addig a döntésig vezetett, hogy újragondoljuk, milyen lehetne a Nine Inch Nails. Meg egy ötletig, hogy kéne csinálni egy koncertet. Megeresztettünk pár telefont pár barátnak, egy csomó új ötletet megvitattunk, és lebookoltunk egy fellépést - ami egy következőhöz vezetett, majd valahogy koncertek egész sorához."

NÉZZ 1989-ES NINE INCH NAILS TÉVÉFELLÉPÉST, HOGY TUDD, HONNAN JUTOTTAK IDÁIG!

Reznor hozzátette még, hogy a zenekar teljesen visszamegy a kályháig, és újra feltalálja magát, de a mag marad: vagyis rajta és Adrianon kívül Eric Avery, Alessandro Cortini, Josh Eustis és Ilan Rubin is részt vesz majd a 2013 nyarán kezdődő és 2014-be is átnyúló gigaturnéban.

A NIN négy évvel ezelőtt szüneteltette be működését, és még egy búcsúturnéval is nyomatékosították a döntést. Trent Reznor azonban nem állt le, írt zenét videojátéknak és filmeknek (A tetovált lány, Social Network - a közösségi háló), egy másik projektjében angyalokat pusztít, de még Dr. Dre-vel is szövetkezett.

https://recorder.blog.hu/2013/02/25/es_itt_van_tessek_feleled_a_nine_inch_nails
És itt van, tessék: feléled a Nine Inch Nails
süti beállítások módosítása