Kényszerbeteg aranyifjút, vagyis önmagát alakítja Justin Timberlake új klipjében

2013.02.14. 16:09, recordernews

suithopp.jpg

Nem nagyon hazudik Justin Timberlake saját életéről új albumának első hivatalos videójában, a Suit & Tie-ban. Persze az ágyban iPadező, és őt így, ebben a formában egyik helyiségből a másikba áttoló alkalmazottakat megörökítő pillanat mondjuk eléggé vicces és teátrális, de amikor azt látjuk, hogy konyhájában - ahol Jay-Z üldögél éppen - az utolsó tárgy is matematikai pontosággal van elhelyezve, akkor simán elhisszük, hogy ez a való életben is így van, elvégre ő maga vallotta be pár évvel ezelőtt, hogy kényszerbeteg, és pontosan ez a betegségének egyik tünete: a katonás rend.

HOGYAN ADTA ELŐ TIMBERLAKE ÉS JIGGA KÖZÖS DALUKAT A GRAMMY-N? NÉZD MEG ITT!

Aztán persze leszáll az éjszaka, jönnek a pásztázó reflektorok, a csillogó elegancia, és természetesen az öltöny meg a nyakkendő, ahogy az illemtankönyvekben meg van írva. Justin új nagylemeze, The 20/20 Experience egyébként március 19-én várható, és itt írtunk meg róla mindent, amit tudni érdemes.

És ha már Valentin-nap, bónuszajándékként itt egy szintén ugyanennyire friss Suit & Tie-átdolgozás a bristoli house-kiválóságtól, Julio Bashmore-tól:

Címkék: justin timberlake
https://recorder.blog.hu/2013/02/14/a_vilag_aranyifjat_jatssza_justin_timberlake_a_suit_tie_videojaban
Kényszerbeteg aranyifjút, vagyis önmagát alakítja Justin Timberlake új klipjében
süti beállítások módosítása