Justin Timberlake, a kukkoló

2013.02.07. 09:57, recordernews

justincover.jpg

Fekete lelkű fehér fiú szemvizsgálatra ment. De csak a küszöbön álló (március 19-én megjelenő) új albumának, a The 20/20 Experience borítóján: Justin Timberlake hivatalos oldalán a minap ugyanis ezt is közzétette.

HALLGASD MEG AZ ÚJ ALBUM ELSŐ DALÁT A RECORDEREN!

A fekete-fehér képet, amin az énekes arcát nem látjuk, csak azt, hogy szmokingban ment el az SZTK-ba, a világhírű divatfotós, Tom Munro készítette. Sőt, az is kiderült az anyagról, hogy tíz szám szerepel majd rajta, olyan címekkel, mint Strawberry Bubblegum, Mirrors, Blue Ocean FloorSpaceship Coupe - a teljes számlista itt olvasható, kézírással, talán épp a művész úr által elkövetve.

Ami pedig Justint illeti, idézzük fel, mivel magyarázta a hét évnyi kihagyást legutóbbi albuma, a FutureSex/LoveSounds óta: "Nem tudom, hogy képes lennék-e fizikailag meggyötörni magam évről-évre, hogy az kielégítsen abban a formában, ahogyan most kielégít. Nem akarok semmit kiadni, amiről úgy érzem, hogy nem szeretem. Szóval ez olyasmi, hogy nem kapod meg minden nap. Várnod kell rá. És most készen állok."

Időközben Justin két újabb számot is előadott ám a lemezről egy Super Bowl utáni afterpartin, itt is vannak:

Címkék: justin timberlake
https://recorder.blog.hu/2013/02/07/justin_timberlake_a_kukkolo
Justin Timberlake, a kukkoló
süti beállítások módosítása