Forró, nukleáris: itt a Destiny's Child új dala

2013.01.12. 10:37, recordernews

destinyschild.jpg

Minden Idők R&B-s Lánykollektívája, a szuperszexi és szupersikeres Destiny's Child 2004-ben beteljesítette sorsát negyedik nagylemezével, az album címe (Destiny Fulfilled) is erre utalt, aztán lányok szétszéledtek saját karrierjüket egyengetni, és ahogy az sejthető volt, az ugródeszkáról Beyoncé rugaszkodott a legmagasabbra - de hogy a girl group valaha újra stúdióba libben, az még csak fel sem merült. Nos, úgy tűnik, a milliárdos rapperfeleség és családanya marketinggépezete ezt mégis elintézte.

BEYONCÉ NEMRÉG ÚGY DÖNTÖTT: NYITOTT KÖNYVVÉ TESZI MAGÁNÉLETÉT IS.

Mert nem csak az derült ki a napokban, hogy Kelly Rowland és Michelle Williams beugrik a főszereplő Beyoncé mellé az idei Super Bowl félidei showjában (ami nem apróság, hiszen az amerikaiak legnépszerűbb sporteseménye tavaly is 111 millió embert ültetett a tévé elé, itt tíz percben fellépni felér egy mérföldkőnek számító szuperkoncerttel), de az is, hogy egy vadonatúj dallal szállnak ringbe a nézők kegyeiért. Amit, hoppá, hát nem más írt, mint a huncut mosolyú kreatívpápa, Pharrell Williams!

A kommunikációs szakemberek végül azzal zárták le a figyelemfelhívó kört, hogy közzé is tették az új dalt, a Nucleart, ami egyébként majd január 29-én a Love Songs című, visszatekintő DC-kompiláción kap helyet. Visszafogottan szitázó breakbeatek, halvány szintik, meg egy dalszöveg, ami arról szól, hogy neked is megvolt az álmod, nekem is megvolt az álmom, együtt álmodtunk, most meg felhevülünk és eggyé válunk. Kvantumszinten.

https://recorder.blog.hu/2013/01/12/destiny_s_child_nuclear
Forró, nukleáris: itt a Destiny's Child új dala
süti beállítások módosítása