Kis éji roham a Death Gripstől (videó)

2013.01.06. 21:35, recordernews

dgrips.jpg

Mit látunk itt? Vagy, ahogy egy kommentelő sokkal érzékletesebben tette fel a kérdést: "mi a szart láttam épp most?" Agonizálós meggajdulás a fürdőszobában, állunk a dugóban, zajlik egy bokszmeccs, állunk a hotel folyosójának tükre előtt, megőrülés a hotel folyosóján. Virágsziromevés. Lógás fentről lefele. A mindig fülrepesztően hangos indusztriális punk-rapet előadó Death Grips egy hozzájuk képest nyugtalanítóan csendesen induló, megfoghatatlan rövidfilmet töltött fel a YouTube-ra, amiben hallunk zenét is, de nem ez a jellemző.

A DEATH GRIPS A RECORDER EGYIK 2012-ES ÉVÖSSZEGZŐ LISTÁJÁN IS TÜNDÖKÖLT.

Az etűd alapját képező Come Up And Get Me a zenekar második hivatalos albumán (ha a 2011-es bemutatkozó Exmilitary mixtape-et nem számoljuk annak), a tavalyi No Love Deep Web címűn jelent meg, ami nem csak arról volt nevezetes, hogy egy erektált péniszt ábrázolt a borítóján, rajta filccel a lemez címével, de arról is, hogy emiatt ejtette a brigádot az Epic lemezkiadó - a hanganyag megjelenési dátuma felett addig vitatkoztak ugyanis, mígnem a DG gondolt egyet, és ingyenesen letölthetővé tette az egészet.

Itt a videó, aminek megtekintését barátságtalan pszichotikus szerek vagy szellemileg megterhelő napok után csak kellő óvatossággal javasoljuk:

Címkék: death grips
https://recorder.blog.hu/2013/01/06/kis_eji_roham_a_death_gripstol_video
Kis éji roham a Death Gripstől (videó)
süti beállítások módosítása