Márciusban várható az új Depeche Mode album

2012.12.11. 19:29, recordernews

ujdm.jpg

Eddig egyelőre azért csilloghattak a tekintetek, mert a veterán szintipopperek kibökték, hogy 2013-ban világkörüli turnéra indulnak, és még Magyarországra is megérkeznek, egészen pontosan május 21-én. Most pedig végre az is kiderült, mikor jön az egyelőre meg nem nevezett című új Depeche Mode-album: a soron következő tavasz első hónapjában, a Columbia kiadónál.

A KÖZELGŐ LEMEZRŐL NEM SOK MINDEN DERÜLT KI, DE AMI IGEN, ARRÓL ITT ÍRTUNK.

Szóval egyelőre ennyi a biztos, március. Se több, se kevesebb, de a semminél mindenképpen több. Na jó, Martin Gore annyit elárult még, hogy zeneileg az új dalok valahol az 1990-es Violatorrel és az 1993-as Songs of Faith and Devotionnel mutatnak majd fel rokon jegyeket, és azt is gondolja, hogy ezek a felvételek "a legeslegjobbak között vannak, amiket valaha is csináltunk." Dave Gahan ehhez amolyan hangulatfestésként annyit fűzött hozzá, hogy ez "nem lesz egy blues lemez, de valóban van egyfajta soulful kicsengése."

AKI MÉG NEM SZERZETT BELÉPŐT A MÁJUSI PESTI KONCERTRE, TEGYE MEG HAMAR, ITT!

Végül íme a videó  rajta egy ismeretlen című új dallal és vidám stúdiós jelenetekkel , amivel a zenekar a várva-várt turnébejelentős sajtókonferenciáját indította:

Címkék: depeche mode
https://recorder.blog.hu/2012/12/11/marciusban_jelenik_meg_az_uj_depeche_mode_nagylemez
Márciusban várható az új Depeche Mode album
süti beállítások módosítása