Budapesten indul az Iron Maiden 50 éves jubileumi turnéja

2024.09.19. 08:25, srecorder

iron-maiden-featured-3676899338.jpg

2025. május 27-én játszanak a Budapest Arénában.

Run For Your Lives címmel megy világkörüli turnéra az 1975-ben alakult heavy metal legenda, amelynek első koncertje Budapesten lesz - ezt további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követi Európában. A Maiden történetének leglátványosabb és legkomplexebb show-ját ígéri, a setlist pedig az első kilenc albumot, az Iron Maidentől a Fear Of The Darkig tartó klasszikus érát öleli fel, sok olyan dallal, amit már régen nem játszottak, és olyanokkal, amiket később már nem is fognak játszani élőben. A turné első szakaszán – így Budapesten is – a Halestorm lesz az előzenekar.

Jegyek szeptember 26-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Mint mindig, most is lesz exkluzív elővásárlási lehetőség az Iron Maiden Fan Club-tagok számára szeptember 24-én 10 órától, a regisztrált Live Nation-tagok pedig szeptember 25-én 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. Minden koncerthez elérhetők lesznek a Trooper VIP-csomagok is. Facebook-esemény itt.

Ez pedig egy videó a Maiden jelenleg is futó, The Future Past című turnéjáról, ami decemberben a brazíliai Sao Paulóban zárul két koncerttel a hatalmas Allianz Parque Stadionban.

https://recorder.blog.hu/2024/09/19/budapesten_indul_az_iron_maiden_50_eves_jubileumi_turneja
Budapesten indul az Iron Maiden 50 éves jubileumi turnéja
süti beállítások módosítása