French electrótól a bass house-ig – Albumpremier! BETWIXT: TINTS

2024.03.01. 09:01, srecorder

betwixt_csapat_toldi.jpg

A Pécs-Budapest tengelyen operáló BETWIXT kollektíva immár hatodik éve rukkol elő saját csapattagok és meghívott vendégek szerzeményeiből összepakolt válogatáslemezzel, summázva az aktuális éves munkáját.

Az eddigi színalapú tematika, a Recorderen debütáló 2018-as Blueprint, a 2019-es Yellow, a 2020-as Red, majd a Black és az egyáltalán nem zajzenés White Noise után a mostani, TINTS című kiadvánnyal zárul. Az elektronikus zenei produceri think tank és dj-kollektíva katalógusának 11. darabja a már-már szokásosnak mondható eklektikát helyezi mindenek elé, műfajok egész garmadája sorakozik a lemezen a bass house-tól kezdve a french electrón és electronicán át egészen az indie dance-ig. A házi producerek (illben és BandiT) mellett a Geopard Tourist, a Known Bug, Constant K, a Collect All And Save, Daniel Meister és Yöurr is bedobott egy-egy dalt a közösbe.

Kreatív fronton Balázs Jankával dugta össze a csapat a fejét, a master pedig Nagy Levente MULYA kezei munkája. És akkor itt a most is okos és táncos elektronikát hozó új BETWIXT-lemez, ami elérhető minden nagyobb streaming-platformon.

 

BETWIXT a Facebookon. Soundcloudon. Bandcampen.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2024/03/01/french_electrotol_a_bass_house-ig_lemezpremier_betwixt_tints
French electrótól a bass house-ig – Albumpremier! BETWIXT: TINTS
süti beállítások módosítása