A Judas Priest is fellép a Rockmaratonon

2024.02.01. 17:00, srecorder

rob_halford_2021.jpg

A brit heavy metal alapítói atyái lesznek a jubileumi, harmincadik Rockmaraton fő-headlinerei. Rajtuk kívül jön még az Accept, az Amorphis, a Marduk, a Destruction, az Igorrr és a Krisiun is – és még sokan mások, július 11. és 15. között, a Szalki-szigetre.

A Judas Priest legutóbb a Sportarénában adott koncertet, és az is legalább olyan jó volt, mint hat éve, amikor szintén ugyanott játszottak az „új” felállással, amiben az előrehaladott Parkinson-kórja miatt már csak elvétve koncertező Glenn Tipton és a 2011-ben kilépett K.K. Downing legendás gitárduója helyett már Richie Faulkner és a Painkiller óta a legjobb formájukat mutató lemezt, a 2018-as Firepowert felbikázó producerzseni, Andy Sneap gitározik.

VAN MÉG BENNÜK BŐVEN ERŐ – ILYEN VOLT A JUDAS PRIEST A SPORTARÉNÁBAN

A Priest azóta megírta a következő, szám szerint a tizenkilencedik lemezét. Az Invincible Shield március 8-án jelenik meg, amit egy régihullámos brit heavy metal turnéra visznek az öreg koruk ellenére szintén fiatalos Saxonnal és Uriah Heeppel (ezt a turnét április elsején, a bécsi Stadthalle-ben lehet elcsípni), hozzánk pedig július 13-án érkeznek majd a Rockmaratonra.

A Rockmaraton minden korábbinál erősebb nemzetközi lineupot ígért 2024-re; eddig így néz ki a fesztivál napi bontása, de folyamatosan jelentik még be az új neveket. Mától kaphatók napijegyek is; az elővételes bérletekért pedig katt ide.

rockmaraton-bontas.jpg

https://recorder.blog.hu/2024/02/01/a_judas_priest_is_fellep_a_rockmaratonon
A Judas Priest is fellép a Rockmaratonon
süti beállítások módosítása