„Ria-ria, több mint két hónap pszichiátria, napi pia-pia, majdnem sikerült kicsinálnia” – Itt az új bongor-klip!

2023.12.15. 11:57, srecorder

bongor-triplax.jpg

„A TRIPLA X a függőségeimmel és a mentális zavaraimmal való megküzdésről szól. Az életkoromra is utal, mint fordulópontra, plusz van egy pikáns vonzata is, ami kiérződik a dalból” – meséli bongor, aki szokás szerint többrétegű, pimaszul önironikus dalához egy többrétegű, önironikus klipet is forgatott.

bongor novemberben jött ki a TRIPLA X című dalával, ami lezárt egy nehéz és megnyitott egy merőben más időszakot a 30-at betöltő színész-rapper életében. A 2022 egyik legjobb magyar hiphoplemezét (Testi mesék) jegyző bongor így mesélt erről a kulcsdalról: „Az elmúlt két évben megfordult velem a világ, életválságba kerültem és mentálisan teljesen elakadtam. Emiatt másokat és magamat is érzelmileg kizsigereltem, fogalmam sem volt már, hogy ki vagyok és nem találtam értelmet semmiben. Azt a folyamatot szerettem volna bemutatni, amiben lassan újra felfedeztem magamban azt a szemtelenséget és élni akarást, amivel sikerült ezen az elakadáson felülkerekedni. Segítséget kellett kérnem és radikális döntéseket kellett hoznom ahhoz, hogy kiszakadjak a sémáimból, és hogy ne csússzak le a lejtőn úgy, ahogy apám tette.

Ennek az időszaknak a végére érzelmileg gazdagabb lettem, és mentálisan erősebb. Nagyobb szeretettel tudok magam felé fordulni, minden hibámmal együtt és úgy érzem, hogy ezáltal kinyílt a világ. Kevésbé vagyok bezárva a saját frusztrációimba és fájdalmamba, így mások felé is nagyobb szeretettel és odafigyeléssel tudok fordulni. Ezt a folyamatot örökíti meg a Tripla X.”

Nézd meg, hogyan éli mindennapjait a 30. születésnapján hirtelen megöregedő bongor papa:

bongor legközelebb február 9-én játszik az Akvárium NagyHallban..Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

„MINTHA MEZTELENÜL ÁLLNÉK A HALLGATÓIM ELŐTT” – BONGOR-INTERJÚNK

 

bongor a Facebookon. Instagramon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/12/15/ria-ria_tobb_mint_ket_honap_pszichiatria_napi_pia-pia_majdnem_sikerult_kicsinalnia_uj_bongor_klip
„Ria-ria, több mint két hónap pszichiátria, napi pia-pia, majdnem sikerült kicsinálnia” – Itt az új bongor-klip!
süti beállítások módosítása