Itt van Lil Frakk új klipje, a Menedzser, benne a Partizán, Krúbi és az elajándékozott Fonogram-díja

2023.09.28. 18:55, srecorder

lilfrakk.jpg

„A Menedzser című új dalom az elmúlt egy évemet foglalja össze, amiben saját magamat menedzseltem. Igazi egyéni vállalkozó flow” – mondja Lil Frakk az új klipről.

Lil Frakk turnézott és hozott ki közös zenéket is idén 6363-mal, de most itt egy új saját száma is a tavalyi nagylemez, a dühösebb arcát mutató Frakkenstein után, amihez a kirobbanásig fokozódó, timbalandos ütemeket a rapper állandó producertársai, D.Koms és DOÓR pakolták össze.

“ELMEGYEK SZÓRAKOZNI, PEDIG NEM IS AKAROK” – LIL FRAKK-INTERJÚ (FEAT. D.KOMS)

„Extra fun, hogy a közönség is alakította a Menedzsert kísérő videóklipet, amit a Drakula Collective rendezett. Az előkészületek során kiírtam egy instastoryba, hogy a követők küldjenek tárgyakat, amiket beépítünk a készülő kisfilmbe. Így került bele a Fonogram-szál a videóba és Krúbi is. Az a díj szerepel benne ugyanis, amelyet Krisz egyszer átnyújtott a közönségnek, és a srác, akinek adta, felajánlotta nekünk, amiből egy teljes történetszál lett. De reflektálunk a BEATós beefre, a Partizánra és korunk egyik legnagyobb médiaszemélyiségére, MC Istire is” – mondta Lil Frakk, aki kedvenc pesti helyén, a Rootsban tart ingyenes klipnéző estet, ahol Perrin, Frakk és Doór Matyi is dj-szettel készül. Facebook-esemény.

„ETTŐL ÚJRA TINÉDZSER LETTEM A NYÁRON” – LIL FRAKK KEDVENC 2022-ES ZENÉI

 

Lil Frakk a Facebookon. Instagramon. Twitteren.

Fotó: Pétervári Olivér.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/09/28/itt_van_lil_frakk_uj_klipje_a_menedzser_benne_a_partizan_krubi_es_az_elajandekozott_fonogram-dija
Itt van Lil Frakk új klipje, a Menedzser, benne a Partizán, Krúbi és az elajándékozott Fonogram-díja
süti beállítások módosítása