Transzba ejt Дeva különleges koncertvideója a Budapest Parkból

2023.07.14. 08:45, srecorder

deva_2.jpg

Nemrég Artisjus-díjat kapott, most pedig az egyetlen önálló nyári budapesti koncertjére készül Дeva, de előtte egy spéci, egysnittes koncertvideót is kihozott zenekarával, amit Komróczki Dia rögzített még májusban a Budapest Parkban.

Május végén az Analog Balatonnal együtt lépett fel a Budapest Parkban a hatfős Дeva Band, amelyben Takács Dorina (ének, billentyűk) mellett Zahár Fanni fuvolázik, Szallabek Balázs gitározik, Gozlan Fatima ütőhangszereken játszik, Chrobák Adrián az elektronikáért, Zságer-Mészáros Szandra pedig a vizuálért felel. A videó érdekessége, hogy csak a színpadon rögzített felvételekből áll – Dia mintegy hatodik tagként, a zenészek között mozgott a kamerájával.

Szintén relatív friss hír Dorinával kapcsolatban, hogy júniusban Artisjus-díjban részesült, a 22 évével ő a legfiatalabb díjazott a díj történetében. Élőben legközelebb július 22-én, a Kobuciban láthatjuk Дevát, ahová a teljes zenekarával érkezik. Előtte a sejtelmes hangulatú dreampopot játszó kolozsvári lányduó, a musspell lép fel, akik nemrég hozták ki első nagylemezüket szintén Zságer Balázs kiadójánál, iamyank producerelésében. JegyvásárlásFacebook-esemény.

 

Дeva a Facebookon.

Fotó: Tóth Gábor.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/07/14/transzba_ejt_eva_kulonleges_koncertvideoja_a_budapest_parkbol
Transzba ejt Дeva különleges koncertvideója a Budapest Parkból
süti beállítások módosítása