„A szíved akkor is ver, hogy éljél már” – Dal- és klippremier! Verőköltő: VÉRÁRAM

2023.04.18. 08:57, srecorder

veraram_recorder_cover.jpg

Épül a Verőköltő-moziverzum: új klipjük is összefügg a többivel, és mire kész lesz az új lemez, a videók is összeállnak majd egy hosszú kisfilmmé. Ezúttal a Verőfényben kelő első dala, a VÉRÁRAM kapott csattanós klipet. Premier!

„A VÉRÁRAM lesz az új lemezünk nyitódala. Még ha végzetesen szomorú is vagy, a szíved akkor is ver, hogy éljél már!” – meséli a frontember, Gressai Ferdinánd. „Mikor megírtuk a dalt, a végéről az jutott eszembe, hogy olyan zene, mint amikor a filmek végén bekövetkezik a váratlan csavar, és flashback jelenetekben látjuk, hogy mi történt valójában. A váratlan és megdöbbentő PLOT TWIST tehát adott volt. Ehhez rendeltem hozzá a szomorú youtuber alakját. Az interneten vidámnak kell mutatnia magát, ami éles kontrasztban áll a magánéletével. Ám egy nap szembetalálkozik az utcán egy varázslatos valakivel, majd az álom összekeveredik a valósággal és a YouTube-bal.”

„MINDIG PONTOSAN UGYANODA LÉPSZ: MAGAD ALÁ” – FERDI A PONT MOST-RÓL

„A kliphez tartozik egy epilógus jelenet is, ami a VÉRÁRAM-ot összeköti a PONT MOST klipjével, ráadásul a FÖLD / ÉG szereplője is felbukkan benne. A következő klipünk a MÁZ lesz, ami szintén kapcsolódik. Azután még több egymásba fűződő klipet szeretnénk készíteni. A végső cél egy egyben nézhető zenés kisfilm.”

Az art-rockos Verőköltő legközelebb április 21-én a Három Hollóban játszik az atmoszférikus indie-s The Apesszel, akiknek ez lesz a búcsúkoncertje, mert két új formációra bomlanak, és a debreceni Árnyéknyúllal, akik a nemrég nálunk debütált második nagylemezüket, a Változást mutatják be. (JegyvásárlásFacebook-esemény.) Május 12-én a pécsi Szabadkikötőben nézhetjük meg őket a Hiúzzal, május 18-án pedig a Gólyában a csavaros, ötletes progresszív dancerockot játszó Kassandra társaságában. (Facebook-esemény)

„A SZÖVEGELÉS LEFEJTI RÓLAD A HAZUG RÉTEGEKET” – GRESSAI FERDINÁND ÉS PINTÉR GERGŐ KEDVENC 2022-ES ZENÉI

 

a VÉRÁRAM-ot és a PONT MOST-ot összekötő epilógus:

 

Verőköltő a Facebookon.

Fotó: .

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/04/18/premier_verokolto_veraram
„A szíved akkor is ver, hogy éljél már” – Dal- és klippremier! Verőköltő: VÉRÁRAM
süti beállítások módosítása