„Bácsi, ájlávjú!” – Itt van cserihanna legújabb klipje

2023.03.23. 16:18, srecorder

cserihanna-werk-fotocredit_berta_csongor2.jpg

Előbb poénos, fülbemászó szakítós számmal (ZSIRÁFHÁT), majd a depresszióról szóló Fordulok kettőt-tel vezette fel első lemezét a bábrendezőként ismert, korábban a CseRihannákban zenélő Cseri Hanna, amiket most a BÁCSI követ. „Ezt a számot egész egyszerűen a bácsik iránt érzett töretlen szeretetem és tiszteletem ihlette.” Premier!

„Késői gyerek vagyok, és nagyon szeretem az apukámat, aki egy rendkívüli képességekkel rendelkező, intelligens, humoros szuperhős, és észrevettem, hogy ha vele hasonló korú férfiak közelébe kerülök, akkor hamar elérzékenyülök, szinte azonnal úgy érzem: „Bácsi ájlávjú!”” – mondja Hanna.

„Az idős emberek eszünkbe juttatják a mulandóságot, az ember kiszolgáltatottságát az idővel szemben. Ez olykor nagyon húsbavágó, megható, félelmetes, és az ember szeretné megszavazni a halhatatlanságot a hozzá közel álló személyek számára. Másfelől viszont az idősebb generáció segít, hogy az életre fókuszáljunk. Történeteik iránytűk lehetnek a számunkra, és hiszem, hogy ez fordítva is igaz. Fazakas Lőrinccel olyan klipet szerettünk volna készíteni a dalhoz, amiben ez a kölcsönös szeretet tetten érhető, és amiben kirajzolódik a két generáció egyformaságának és különbözőségének a groteszk és bájos humora. Szerintem ez sikerült, és létrejött a klipben szereplő Janika által sokat hangoztatott „new gangshit”.

 

cserihanna a Facebookon.

fotó: Berta Csongor

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/03/23/dal_es_klippremier_cserihanna_bacsi
„Bácsi, ájlávjú!” – Itt van cserihanna legújabb klipje
süti beállítások módosítása