Jövőre Machine Gun Kelly-koncert lesz a Budapest Parkban

2022.12.12. 10:14, srecorder

machine-gun-kelly.jpg

Eredetileg 2020-ban lépett volna fel nálunk, de jövőre végre pótolja elmaradt koncertjét Machine Gun Kelly, akinek első magyarországi koncertje 2023. június 26-án lesz a Budapest Parkban.

A Clevelandben felnőtt Colson Baker 2006 környékén hallatott először magáról mixtape-jeivel, három évvel később megnyerte a világhírű harlemi Apollo Theatre tehetségkutatóját, az SXSW-s debütálása után pedig P.Diddy karolta fel és szerződtette kiadójához. Lace Up című debütáló albuma feljutott a Billboard lista 4. helyéig és a díjeső sem maradt el. Következő lemezeivel tovább emelte a szintet és többek közt olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Camila Cabello, French Montana, Pusha T., Meek Mill, Wiz Khalifa, Yungblud, Trippie Redd, Kid Rock vagy éppen Travis Baker.

AMIKOR A PRONYÓ RAJZFILMPUNK VOLT A CSÚCS – A BLINK-182-RÓL.

A blink-182 dobosa volt Kelly 2020-ban megjelent Tickets to My Downfall c. lemeze producere is, amely egy kimondottan pop-punk album lett. A korong a Billboard 200-as lista első helyén nyitott, a rajta szerepő bloody valentine és a my ex’s best friend platina státuszt is kapott. A 2022-ben érkező Mainstream Sellout bebetonozta a zenész toplistavezető státuszát, az új anyag szintén a Billboard 200 legfelső fokáig jutott és Grammy-díjra jelölték a “Legjobb rockalbum” kategóriában.

A sokoldalú zenész gyakran tűnik fel filmekben is: színészként a Túl a fényeken című filmben debütált, ő játszotta a Pearl Jam roadját a Roadies című Cameron Crowe-sorozatban, a Mötley Crüe dokumentumfilmjében Tommy Lee bőrébe bújt, de láthattuk a Bird Box c. Netflix-filmben és a Big Time Adolosence vígjátékban is. Legutóbb a Taurusban játszott főszerepet, ahol egy hozzá hasonló rocksztár karaktert játszik mennyasszonya, Megan Fox oldalán. Életéről dokumentumfilm is készült Machine Gun Kelly rózsaszín élete címmel.

A koncertre az elővétel december 14-én indul a Live Nation oldalán. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/12/12/jovore_machine_gun_kelly-koncert_lesz_a_budapest_parkban
Jövőre Machine Gun Kelly-koncert lesz a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása