„Egy Szárnyas fejvadász-szerű világ jutott eszünkbe” – Klippremier! Maneuver Maneuver: Hold On

2022.11.17. 13:46, srecorder

Pár napja itt, a Recorderen debütált a Maneuver Maneuver, azaz Szabó Tamás (ex-Moog, ex-Dope Calypsoés Szilágyi Máté (ex-Dorothy's Legsdark szintipop duójának új kislemeze, a Hold On, amelynek címadó dalához egy sejtelmes hangulatú, autós meneküléssel, titkos szektával, és vörös neonfényekkel teli sci-fi-klipet is forgattak, és amit le is vetítenek ma este, a Toldiban tartott lemezbemutató koncertjükön.

„Amikor a Hold On című számunk klipjét terveztük, egy Szárnyas fejvadász-szerű világ jutott eszünkbe mindkettőnknek. Erre a komor és egyben szép képi hangulatra találta ki a történetet a rendező, Varsics Peti, Szemerey Bence pedig mesterien fényképezte az egészet. Bár a színészi teljesítményünk kicsit rontja az összképet, szerintünk a végeredmény így is nagyon szuper lett” – mondja a zenekar, és valóban: a természetfelettivel kacérkodó, lassításaival is mozgalmas, a 80-as évek hangulatát árasztó klip tökéletes szinkronban van a Maneuver Maneuver szomorú szintis tánczenéjével.

„A Hold On egy befagyasztott pillanatot próbál megfogni. Azt, amit egy széteső élethelyzetnél vagy egy párkapcsolat vége előtt érzünk. Ennek a pillanatnak van egy szomorú szépsége, mert a tragédia még nem következett be, és az éppen elvesző, szép dolgokra koncentrálsz. Mintha meg akarnád állítani az utolsó másodpercet” – mondták premiercikkünkben a dalról. És akkor íme, a klip:

Ma este tehát 11 órától klipvetítéssel egybekötött Maneuver Maneuver-koncertet a Toldiban, jegyek itt kaphatókFacebook-esemény errefelé.

NÉZZ BELE SZABÓ TAMÁS LEMEZTÁSKÁJÁBA!

 

Maneuver Maneuver a Facebookon.

fotók: Varsics Péter

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/11/17/klippremier_maneuver_maneuver_hold_on
„Egy Szárnyas fejvadász-szerű világ jutott eszünkbe” – Klippremier! Maneuver Maneuver: Hold On
süti beállítások módosítása