Decemberben nothing,nowhere. újra Budapesten!

2022.11.16. 23:46, srecorder

nothing_nowhere.jpg

nothing,nowhere. egy vermonti pincében, magányában kezdett el dalokat írni és feltölteni SoundCloudra, 10 hónap alatt pedig egymillióan kezdték el hallgatni. A projekt mögött álló Joe Mulherin később zenészeket gyűjtött maga köré és a pincéből kitörve színpadra vitte dalait. Első budapesti koncertjére minden jegy elkelt, második hazai koncertje azonban eddig a Covid-járvány miatt váratott magára, december 6-án azonban a napokban megjelent, CYAN1DE című kislemeze új számait is bemutatja az Akvárium Klubban.

nothing,nowhere. 2015-ben jelentette meg első kislemezét Bummer EP címen, következő anyagát pedig már a Synergy Records égisze alatt adta ki. Zenéje a középnyugati emo találkozása a déli trappel: szívritmuszavaros gitárriffek vegyülnek könyörtelen elektronikus ütemekkel, dalszövegei pedig gyakran táplálkoznak a fájdalomból és magányos érzelmekből. nothing,nowhere. gyakran beszél a mentális egészség fontosságáról is.

BEN LEAVEZ 2021 FŐCÍMDALÁNAK NEVEZTE NOTHING,NOWHERE. EGYIK SZÁMÁT.

Nálunk 2018-ban koncertezett először, a Dürer Kert-es koncertre minden jegy elkelt, a nagy visszatérés pedig 2020-ban lett volna, azonban jól ismert okok miatt a turné végül 2022 őszére csúszott. nothing,nowhere. azonban addig sem volt tétlen: 2021-ben megjelent Trauma Factory című lemeze, novemberben pedig CYAN1DE címen adott ki új kislemezt Pete Wentzzel közreműködve.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/11/16/decemberben_nothing_nowhere_ujra_budapesten
Decemberben nothing,nowhere. újra Budapesten!
süti beállítások módosítása