Egy könnyen induló nyári szerelem – Dal- és klippremier! ∆RONS feat. Noira: (Sun)shine

2022.10.28. 09:27, srecorder

sa_rosia_ron_foto_komro_czkidia-18.jpg

Egy könnyed, nyarat idéző dallal debütál ∆RONS, vagyis Sárosi Áron basszusgitáros új, az elektronika felé nyitó produkciója. A (Sun)shine című dalt Noirával közösen készítették.

Sárosi Áron többek között a perpētuum, a Flanger Kids, a Török Tilla Folk Experience, a GAB és a Chameleon Jazz Band tagja, de játszott már Nagy Ádámmal, Karosi Júliával és Gereben Zitával is. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzbőgő szakán 2021-ben diplomát szerző zenészt régóta foglalkoztatja az elektronikus zene és a produceri munka, a pandémia alatt pedig bele is vágott a folyamatba. „Frusztráló helyzet volt a négy fal között lenni egy belvárosi sötét szobában. Szerettem volna valami újjal foglalkozni, ezért elkezdtem megtanulni bizonyos programokat. Többféle stílus inspirál, a zeneszerzés során ezért nem szoktam határokat szabni magamnak, a dalok általában egy basszusötletből indulnak el. A (Sun)shine alapja is egy olyan harmóniakör, amit basszusgitáron találtam ki és játszottam fel” – meséli Áron. A kész zenei alappal kereste meg Noirát, aki nemcsak a (Sun)shine énekes közreműködője, hanem szövegírója is: „Ez a dal, egy könnyen induló nyári szerelemről szól, ami lehet, hogy csak a nyár végéig tart, de az is lehet, hogy valami komolyabb lesz belőle, ezért mindenképpen bele kell ugrani. Ezeket az érzéseket a hideg hónapok után régóta vágyott napsütéshez hasonlítottam, ami “transzba ejti a szeplőket” és kicsit mindent jobbá tesz. A szövegben ezért is jelenik meg sokszor a “sun” és a “shine” a szavak normál és átvitt értelmében is.”

A (Sun)shine című dal, melyhez Terjék Diána grafikus készített klipet, ∆RONS hamarosan megjelenő Through My Eye című kislemezének felvezetője.

∆RONS a Facebookon.

fotó: Komróczki Dia

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2022/10/28/dal-_es_klippremier_arons_feat_noira_sun_sine
Egy könnyen induló nyári szerelem – Dal- és klippremier! ∆RONS feat. Noira: (Sun)shine
süti beállítások módosítása