Új arc a Hajógyár x A38 Keddek műsoraiban!

2022.09.20. 15:59, trecorder

hajogyar_peterfy_650_1.jpg

(X) Nagy örömhírt jelentett be a Hajógyár: Péterfy Bori új műsorvezetőként lép az A38 Hajóval közös eseményük fedélzetére, hogy egy igazán testhezálló és magával ragadó szerepben lubickolva mutassa meg magát. 

Péterfy Boriról mindenki tudja, hogy meglehetősen sokoldalú előadóművész, szeptembertől kezdve pedig egy olyan szerepben mutathatja meg magát hónapról hónapra az A38 színpadán, amire eddig ilyen gyakorisággal nem volt még példa. A Hajógyár és az A38 közös – zene és társművészeti ágainak kapcsolatát vizsgáló – eseménysorozatának négy tematikájából Bori a számára leginkább testhezálló témájú estnek lett a háziasszonya. A Zene x Színház névre keresztelt esemény keretén belül szeptember 13-tól kezdve havi rendszerességgel várja az A38 Hajó gyomrában a kikapcsolódni, töltődni, kulturálódni és szórakozni vágyó nézőközönséget. Ezzel párhuzamosan a program eddigi műsorvezetője, Hegyi Dóri (OHNODY) is új izgalmak elé néz a Zene x Látvány est vezetői székében.

Az Amorf Ördögök korábbi énekesnője az elmúlt 15 évben hét lemezt jelentetett meg a Love Banddel, és közben még arra is maradt ideje, hogy családanya legyen, sőt színészi pályáját is tovább építette. A magyar posztmodern, alternatív színjátszást meghatározó Krétakör társulattal töltött évek után 2008-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntették a Nemzeti Színház színművészeként. Erre a szakmai múltra alapozva nem meglepő, hogy rá esett a szerkesztők választása.

A Zene x Színház esteket a portrébeszélgetéseken túl a Momentán Társulat improvizációs jelenetei egészítik ki, melyek mindig az adott vendéghez és a szóban forgó témákhoz kapcsolódnak. Így természetesen az sem kizárt, hogy Péterfy Bori is beszáll majd ezekbe a játékokba.   

Az első estén, ahol a közönségnek lehetősége volt találkozni Borival ebben az új szerepben, a színésznő pályatársával, a Magashegyi Underground énekesnőjével, Bocskor Bíborkával beszélgetett, az estét pedig egy Magashegyi Underground akusztikus koncert zárta. 

Az esemény felvétele (a beszélgetés 3:36-nál kezdődik):

(Nyitókép: Kováts Zsófi.)

A cikk a Petőfi Kulturális Ügynökség megbízásából jelent meg.

https://recorder.blog.hu/2022/09/20/uj_arc_a_hajogyar_x_a38_keddek_musoraiban
Új arc a Hajógyár x A38 Keddek műsoraiban!
süti beállítások módosítása