Flea elárulta, miért nem szereti, ha közös képet kérnek tőle a rajongók

2022.08.09. 11:59, srecorder

Jobban jársz, ha beszélgetni próbálsz a Red Hot Chili Peppers tagjaival.

Az Ultimate Classic Rock szúrta ki, hogy a nemrég Budapesten is fellépett Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa megosztotta Twitteren a gondolatait a rajongói találkozásokról. Egy koncertlátogató rakott ki egy videót, amin épp elköszönnek Anthony Kiedistől, miután véletlenül belebotlottak pár órával a koncert előtt, és megköszönte, hogy az énekes és Flea megálltak és váltottak velük pár szót, ami nagyon sokat jelentett nekik. Mire egy kommentelő megjegyezte, hogy bár a többiek gyakran szoktak, az RHCP énekesét ritkán látni rajongókkal beszélgetni, mire a két zenésszel jót dumáló Luke Vesely arra tippelt, hogy azért voltak vele ennyire jófejek és kedvesek, mert nem kért tőlük fotót, se autogramot, csak dumáltak egy kicsit, és emiatt talán komfortosan érezték magukat a zenészek is abban a helyzetben.

Flea ezen a ponton kapcsolódott be a beszélgetésbe, megerősítve a felvetést, hogy valóban azért maradtak ott beszélgetni, mert „kedves és gyengéd kisugárzásotok volt, és nem kértetek közös képet. Mindig nyitottak vagyunk arra, hogy beszélgessünk [a rajongókkal], de egy közös kép rögtön tönkrevágja azt.” Mikor egy másik rajongó megkérdezte, hogy mi a baj azzal, ha közös képet kérnek egy zenésztől, Flea azt válaszolta, hogy semmi, „de elrontja a valódi beszélgetést, mert az egy tranzakció”.

A NAGY TÚLÉLŐMŰVÉSZEK VELÜNK VANNAK – AZ RHCP ÉS A JANE'S ADDICTION PÁRHUZAMOS KARRIERJE.

A Red Hot Chili Peppers júliusban jelentette be, hogy az Unlimited Love után még egy nagylemezt kihoznak idén, októberben, méghozzá szintén 17 dallal, Return of the Dream Canteen címmel. Az első single szeptemberre várható. „Kábé 45 dallal mentünk stúdiózni, aztán még írtunk párat a felvételek meg az előkészületek alatt. Én kész voltam megállni kb. 20-nál, úgy éreztem, az már elég jó lesz. Három pont is volt a dalszerzési időszak alatt, amikor arra gondoltam, hogy van elég dalunk, most már nem írok többet” – mesélte Frusciante a Total Guitarnak még az Unlimited Love megjelenése idején, hogyan született ennyi új számuk. „De egyik dolog vezetett a másikhoz, és mások arra biztattak, hogy hozzak csak további dalokat. Úgyhogy mielőtt még észrevettük volna, több dalunk lett, mint amennyit valaha írtunk egy új lemezhez. Anthony pedig mindegyikhez írt; talán egy dal van, amihez nem született énektéma.”

fotó: Lékó Tamás

https://recorder.blog.hu/2022/08/09/flea_elarulta_miert_nem_szereti_ha_kozos_kepet_kernek_tole_a_rajongok
Flea elárulta, miért nem szereti, ha közös képet kérnek tőle a rajongók
süti beállítások módosítása