Drake az éjjel kihozott egy meglepetés house lemezt

2022.06.17. 11:28, srecorder

drake.jpg

Egy év se telt el a kanadai rapper előző albuma, a Certified Lover Boy megjelenése óta, máris itt a következő. A megjelenést tegnap, a semmiből jelentette be Drake, de nem csak ez a meglepő a Honestly, Nevermindban. Alighanem ez lesz a kanadai rapper legmegosztóbb anyaga.

2021 szeptemberében jelent meg a Certified Lover Boy, úgyhogy még úgy se számított senki idén új Drake-albumra, hogy már márciusban lehetett látni stúdiózni. Igaz, az előző album sokat csúszott a zenész térdműtéte miatt, szóval valószínűleg már dolgozott egy ideje titokban a Honestly, Nevermindon. A featekkel megpakolt CLB-hez képest itt csak egyetlen számban van vendég (21 Savage), a zenéket neves producerekkel, köztük a dél-afrikai Black Coffee-val rakta össze, magát az albumot pedig egyik barátjának, a tavaly rákban elhunyt divattervezőnek, Virgil Abloh-nak ajánlotta.

SENKINEK NEM VOLT MÉG ANNYI SLÁGERE, MINT DRAKE-NEK.

Az első reakciók elég vegyesek, van, aki értetlenül áll a New Jersey-i klubzenék hatását mutató house album előtt, és van, aki szuper lelkes, hogy Drake valami mást csinál, mint amit megszoktak tőle. Ami nem változott, az az, hogy Drake ezen a lemezén is szomorú, most épp a szupersztárok életének nehézségei miatt, miszerint nem bízhat meg a négy legközelebbi emberén kívül senkiben, mert elárulják, kiadják a titkait – erről egy hosszú posztot is írt az album Apple Music-oldalára.

A megjelenés előtt egy órával Drake a SiriusXM-es rádióműsorában is leadta az albumot, de éjfél óta elérhető mindenhol, íme:

https://recorder.blog.hu/2022/06/17/drake_az_ejjel_kihozott_egy_meglepetes_house_lemezt
Drake az éjjel kihozott egy meglepetés house lemezt
süti beállítások módosítása