Az OZORA kistestvérével indul a fesztiválszezon

2022.05.31. 09:48, srecorder

daadgathering.jpg

Június 16. és 19. között a mesés Dádpusztán szervezik az Ozora Fesztivál tavaly életre hívott kistestvérét, a DAAD Gatheringet. A rendezvény ugyanúgy az elektronikus zenék híveit szólítja meg, de ami az OZORA-nak a trance, az a DAAD Gatheringnek a techno.

Techno szentély, változatos négynegyedek, évek óta várt fellépők, dombokkal ölelt fesztiválparadicsom – ezt kínálja az OZORA kistestvére, a DAAD Gathering. Az OZORA-t ismerők számára nem szokatlan, hogy a különböző zenei stílusok külön helyszínt kapnak. Az idei DAAD-on egy új techno nagyszínpad lesz a fesztivál középpontja. Érkezik Ellen Allien, Rodhad, Nicole Moudaber, Victor Ruiz, Anthony Rother vagy épp Luke Slater projektje, a Planetary Assault Systems. A finomabb és változatosabb négynegyedek kedvelőinek a Dómban a helyük. Itt Ame, Tiga, Red Axes vagy épp Michael Mayer is fel fog fellépni.

A fesztivál élőzenei helyszínén, a Sárkányfészekben lép színpadra Shigeto, a Portico Quartet, Be Svendsen, a hazai színeket iamyank képviseli egy kifejezetten erre a színpadra készült produkcióval. A nulladik napon Ricardo Villalobos nyitja a programot, akit évek óta vár a hazai közönség. Ehhez hasonló felhajtás talán csak Senor Coconut és zenekarának fellépésénél várható, aki Kraftwerk, Led Zeppelin vagy épp a Doors slágereit igazi latin ritmusok kíséretében, szaxofonnal, kongával és rumbatökkel kíséri.

A dombokkal ölelt fesztiválparadicsomba saját ételt és italt vihet mindenki – akár autóval is, egészen a sátráig –, amit a Főzőligetben el is készíthet. A terület közepén található tóban pedig reggel 8 és este 8 között bármikor csobbanhat, aki szeret szabadban fürdőzni.

Részletes program és jegyvásárlás a fesztivál honlapján. DAAD Gathering a Facebookon.

https://recorder.blog.hu/2022/05/31/az_ozora_kistestverevel_indul_a_fesztivalszezon
Az OZORA kistestvérével indul a fesztiválszezon
süti beállítások módosítása