„A konfliktuskerülő embereknek ismerős lehet ez az érzés” – Klippremier! Fatal Error: Szóhoz juthatnék

2022.05.10. 12:00, srecorder

fatal-error-szohozjuthatnek.jpg

A Fatal Error tavaly év végén mutatta be Művirágok karneválja című duplalemezét az Akvárium klubban (az album első része nálunk debütált). A második lemezről most a Szóhoz juthatnék című dalhoz készült klip, tulajdonképpen a jubileumi, lemezbemutató koncert rövid összefoglalója a legjobb pillanatokról. Az akváriumos koncert mellett az év végi Fészek klubos buliról is kerültek snittek a videóba.

„A konfliktuskerülő embereknek ismerős lehet az az érzés, amikor nem szeretnél konfrontálódni a másikkal, különösen, ha az illető közel áll hozzád. Mindeközben megvan a véleményed az adott kérdésről, amit vagy végül magadban tartasz, vagy csak a „cenzúrázott verziót” mondod el a másik félnek, amivel nem éred el a célt” mondta a Szóhoz juthatnék születéséről dalkommentárunkban a frontember Rimóczi Zsola, aki a klipről is mesélt: „Szerettük volna megmutatni, hogy milyen is egy Fatal Error-koncert, és úgy gondoltuk, hogy ehhez talán a legjobb választás egy pörgős dal. A két helyszín jól lefesti, hogy a kisebb és nagyobb színpadokon is milyen érzés együtt lélegeznünk a közönséggel. Köszönjük a lelkesedést és a bulikat a közönségünknek, és a keménymagnak, az úgynevezett Fatal Error Familynek!”

A Fatal Error legközelebb május 20-án koncertezik, az A38-on játszanak a Csongor Bálint vezette rockszupergroup USEME-vel és az AWS Emlékszem turnéján nyitó poprockzenekarral, A Király Halott-tal, jegyvásárlás, Facebook-esemény.

Fatal Error a Facebookon.

 

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2022/05/10/klippremier_fatal_error_szohoz_juthatnek
„A konfliktuskerülő embereknek ismerős lehet ez az érzés” – Klippremier! Fatal Error: Szóhoz juthatnék
süti beállítások módosítása