„Minket, nőket hagynak és árulnak el, itt mégis mi táncolunk a rúdon” – Klippremier! Solére: Másért

2022.02.11. 13:13, srecorder

soleremasert-35.JPG

Január elején jelent meg az elektronikus space-popban mozgó Solére, azaz Szigeti Zsófi első EP-je, a Másért, amit az Akváriumban mutatott be zenészbarátai (Beton.HofiOHNODYDárdai Blanka és OIEE) társaságában. A címadó dalhoz most egy sztriptízbárban forgattak erotikus klipet.

„Ki hagy el kit, miért és hogyan. Végül is amúgy mindig másért. Ez lehet fájó, attól függ, honnan vizsgálom. Ha engem másért, az fáj, ha én másért, az kevésbé fáj, gondoltam először, aztán…” – mesélte Zsófi a Recordernek a Másért premierjekor. „A szám mondanivalóját figyelembe véve elsőre furcsának tűnhet a helyszínválasztás, azonban többek közt pont erre az ellentétre szerettünk volna építeni. Egy intim, fülledt világot jelenítettünk meg, melynek középpontjában a nőiség áll” – árulta el a Smúz Production produkciójában készült klipről Sivák Zsófi rendező, amit Zsófi még tovább árnyalt.

ŐK A MAGYAR SZUPERCSAJOK.

„Azért választottuk ezt a helyszínt és ezt a hangulatot, mert szerettük volna kicsit megcsavarni az elhagyás történetét. A sztereotípiák szerint az éjszakai klub az a hely, ahová a férfiak megcsalni járnak azt, akivel együtt vannak. A karakteremet a klipben csupa olyan dologgal ruháztuk fel, amely egy kapcsolatban élő nő számára ijesztő lehet: sztriptízbár, rúdtánc, szexi ruhák, tűsarkú. A Másért című dalban minket, nőket árulnak és hagynak el, itt mégis én és a lányok táncolunk a rúdon, mi vagyunk tűsarkúban és mi hordunk szexi ruhákat. Ez tulajdonképpen egy vizuális ellentmondás a zenével.”

A Másért című számmal Solére bekerült A Dal idei műsorába is, amelyben február 12-én fog először fellépni.

Solére a Facebookon és Instagramon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2022/02/11/_minket_noket_hagynak_es_arulnak_el_itt_megis_mi_tancolunk_a_rudon_klippremier_solere_masert
„Minket, nőket hagynak és árulnak el, itt mégis mi táncolunk a rúdon” – Klippremier! Solére: Másért
süti beállítások módosítása