Ilyen a szerelembe esés a stúdióban - Videópremier! Myra Monoka: Drive

2021.07.28. 17:20, Recorder.hu

myramonoka_650.jpg

Myra Monoka volt az az énekesnő, akit számos hazai projektben közreműködő énekesnőként ismertünk meg a 2010-es évek első felében, és aki aztán elkezdett egyre sikeresebb saját dalokat írni, majd 2019-ben kiadta első EP-jét, miközben egyre több nemzetközi együttműködésnek is részese lett. A dalszerző-producer ritka magyarországi zenekaros élő fellépéseinek egyikét előlegezi meg most egy hangulatos sessionfelvételről készült videóval: itt a Drive premierje! 

Az itthon többek között a Random Trip, Hajós András, Lotfi Begi, Jumo Daddy, Willcox és a Soerii & Poolek mellett bemutatkozó Myra Monoka saját dalai az elmúlt évek során egyre több hallgatót vonzottak a külföldi fókuszú playlisteken is, Romániától Franciaországig és Thaiföldtől Kínáig, tavaly már a Morcheeba, Sia és a Sugababes producerével (Yoad Nevo) közösen írt és rögzített egy számot Londonban, a Drive alapjait pedig a hollywoodi Ascap Expón megismert Agent M producerrel készítette Los Angelesben. Az új szám stúdióverziója, amit a korábban Adele, Amy Winehouse és Beyoncé mellett dolgozó, Grammy-díjas Matt Lawrence kevert, ősszel fog megjelenni. 

„A GainLab Mastering Stúdióval közösen elkészítettünk egy videót, melyben a zenekarommal és vokalistákkal előadjuk az egyik új dalomat. A szerelembe eséssel járó nyughatatlan izgalomról énekelek benne. A felszabadító lila ködről, ami kéz a kézben jár a bénító bizonytalansággal" – mondta a felvételről Myra, aki azt is elárulta, hogy a közönség ezzel a felállással most szombaton, július 31-én találkozhat a Művészetek Völgyében.

Myra Monoka a Facebookon.

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/07/28/ilyen_a_szerelembe_eses_a_studioban_videopremier_myra_monoka_drive
Ilyen a szerelembe esés a stúdióban - Videópremier! Myra Monoka: Drive
süti beállítások módosítása