Rév Marcell operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét, de vele nem találkozott, csak homárokkal

2021.02.15. 13:54, RRRecorder

dua_lipa_homar.jpg

Dua Lipa Future Nostalgia című diszkós albuma 2020 egyik meghatározó lemeze lett. Ennek egy új változata jött most ki The Moonlight Edition alcímmel, amin négy új szám is hallható, ezek egyike a We're Good, amihez a videó készült.

Az egyik operatőr Rév Marcell, aki szerepelt Nyolc magyar, aki Hollywoodból is látszik című összeállításunkban. Akkor az Eufória első négy része volt a legnagyobb - bár nem egyetlen - amerikai dobása, azóta a két speciális epizódját is leforgatta, valamint a Malcolm & Marie című, a Netflixen bemutatott és nagy hatást kiváltó fekete-fehér filmet. Mint a Filmklub podcast adásából kiderül, egy Billie Eilish-klipre is felkérték, de ez az utolsó pillanatban kútba esett.

FOTÓK DUA LIPA 2018-AS SZIGET-FELLÉPÉSÉRŐL

A Dua Lipa-klipről pedig a podcastnak ebben az adásában mesélt. Ő Kijevben dolgozott, ott építették fel a Titanic modelljét, és úgy volt, hogy az énekesnő is odautazik, de ez aztán nem jött össze. Így őt New Yorkban vette egy másik operatőr - kivéve, amikor hátulról látszódott, mert azt Kijevben forgatták, dublőrrel. A podcastból az is kiderül, hogy a főszereplő homár élőben is jelen volt a forgatáson, továbbá voltak bábhomárok és CGI homár is.

https://recorder.blog.hu/2021/02/15/rev_marcell_operator_forgatta_dua_lipa_uj_klipjet_de_vele_nem_talalkozott_csak_homarokkal
Rév Marcell operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét, de vele nem találkozott, csak homárokkal
süti beállítások módosítása