Ne próbáljatok megvédeni - üzeni rajongóinak a rasszista káromkodáson kapott country-sztár

2021.02.11. 16:06, RRRecorder

morgan_wallen_2.jpg

Morgan Wallen, akinek a botrányát és annak kontextusát itt mutattuk be, találkozott fekete szervezetekkel, amelyeknek minden joga meglett volna arra, hogy "a nyakára lépjenek", de nem tették, és ez mélyen elgondolkodtatta őt.

Wallen az N betűs szót használta egy - ahogy most fogalmazott - 72 órás hepaj 72. órájában, és amikor az ezt bemutató videó kikerült a TMZ-re, az iparág fellépett ellene. A rajongói azonban próbálták megvédeni - például azzal, hogy rámutattak, hé, a rapperek is mennyiszer használják az N betűs szót, nekik miért szabad?!??!?!!! -, illetve az eladásai is jelentősen megugrottak. Frissen feltöltött videójában viszont kifejezetten azt kéri, hogy ne próbálják meg megvédeni: "hibáztam, vállalom a felelősséget és a következményeket". Inkább arra kérte őket, hogy tanuljanak a hibájából.

A videó talán legérdekesebb része az, hogy Wallen elmondja, több fekete szervezettől is meghívást kapott, és ezeknek eléggé aggódva tett eleget. "Ők voltak azok, akiket megbántottam, és minden joguk meglett volna ahhoz, hogy a nyakamra lépjenek, megbocsátást nem kínálva. Ők azonban ennek az ellenkezőjét tették, és lehetőséget adtak arra is, hogy tanuljak és jobb emberré váljak." Több fekete ember történetét is meghallgatta, amik mélyen megrázták őt, és azóta jobban érti, hogy milyen súlya van a szavaknak, hogy azokkal valódi fájdalmat lehet okozni.

Wallen szerint a könnyű megoldás az lenne, hogy jó sokszor elmondja, hogy bocsánat, de ő valóban szeretne jobb emberré válni, aminek csak az első lépése az, hogy már kilenc napja józan.

Címkék: morgan wallen
https://recorder.blog.hu/2021/02/11/ne_probaljatok_megvedeni_uzeni_rajongoinak_a_rasszista_karomkodason_kapott_country-sztar
Ne próbáljatok megvédeni - üzeni rajongóinak a rasszista káromkodáson kapott country-sztár
süti beállítások módosítása