Harry Styles megtáncoltatta kedvenc bolhafészkünket

2021.01.03. 12:22, Gaines

harry_phoebe.png

A Fleabag című sorozatával sztárrá vált író-színésznő, Phoebe Waller-Bridge nosztalgikus körítésben táncra perdül Harry Styles legújabb klipjében.

Az egykori One Direction-tag tavaly már bedobott a közösbe egy emlékezetes videót Fine Line című lemezéhez, az érintés fontosságának dedikált, görögdinnye-majszolós Watermelon Sugar épp a videójának köszönhetően tudott például nálunk is felkerülni a nyár slágereit körbejáró válogatásunkba. A Treat People With Kindness című dal Ben és Gabe Turner-rendezte klipje a klasszikus "hősünk egy másik sztárral együtt táncol" receptet alkalmazza, és speciel ezzel a recepttel nehéz mellélőni, bár mesterművet alkotni már nem olyan egyszerű.

Styles csokornyakkendőbe vágva adja elő revüműsorát fekete-fehér táncdalénekesként, partnernek pedig a rossz feministát választotta, akinek az előző évtized egyik legizgalmasabb sorozatát köszönhetjük. Waller-Bridge fehér öltönyben siklik végig a puccos nézőközönségben, majd boldogan felpattan Styles mellé a táncparketté avanzsáló színpadra ropni egy jót. A videó nem váltja meg a világot, de egy optimista hangvételű évkezdéshez tökéletesen passzol, és a Fleabag-rajongók is kapnak a végén egy szó szoros értelmében vett kikacsintást.

Waller-Bridge egyébként bő egy hónapon belül immár másodszor közreműködött egy kedvelt énekes-dalszerző fekete-fehér klipjében: majdnem-névrokona, Phoebe Bridgers Savior Complex című számához rendezett klipet, melyben 2020 népszerű brit tévésorozata, a Normális emberek jóképű férfi főszereplője, Paul Mescal tette tiszteletét. Ezt is megmutatjuk alább.

https://recorder.blog.hu/2021/01/03/harry_styles_megtancoltatta_kedvenc_bolhafeszkunket
Harry Styles megtáncoltatta kedvenc bolhafészkünket
süti beállítások módosítása