A Télapó idén robotrénszarvasokkal csapatja az ajándékosztást

2020.11.13. 10:54, Gaines

holiday.png

Lil Nas X cowboykalap után Mikulássapkát öltött, és felköltözött az Északi-sarkra új klipjében. Lehet tippelni, vajon ez is jól áll-e neki.

Az Old Town Roaddal berobbant, azóta pedig megbízható és frappáns slágergyárosnak bizonyuló rapper, akinek szenzációs felfutásáról itt írtunk bővebben, utoljára év elején jelentkezett trekkel, akkor a Nasszal közösen összehozott Rodeo remixét hozta ki, vagyis a klipjével az adventi hangulatot megalapozni kívánó Holiday az első tényleges új Lil Nas X-dal 2020-ban.

A szövegben a rapper eddigi pályáját tekinti át, és töretlen sikereivel hetvenkedik, mondván, bármilyen zsánerben megállja a helyét, nincs szüksége arra, hogy felkerüljön a slágerlistákra (utalva arra a botrányra, amikor a Billboard eltávolította a country slágerlistájáról), és olyan popsztárrá vált, akit a rapperek is elismernek. A dalban a Take a Daytrip duó közreműködött, valamint Tay Keith producer, akinek Travis Scott Sicko Mode-ját is köszönhetjük, van is hasonlóság az Astroworld-hangzással, Elméletileg a közeljövőben újabb LNX-számokra is számíthatunk, a rapper még szeptemberben lebegtette be, hogy új nagyobb anyaggal készül: nem tudni, mixtape lesz-e vagy rendes lemez, de a számlista egy részét közzétette az Instagramján, amely dúskálni fog a filmes utalásokban, már most alig várjuk például a Titanic és a Call Me By Your Name című dalok videóját.

Az aktuális klip mindeközben a Télapó robotokkal benépesített gyárába vezet, ahol a talpig ezüstben flangáló Mikulást, a krampuszokat, meg az önálló életre ébredő játékfigurákat mind Lil Nas X alakítja, hogy aztán robot rénszarvasok húzta sportkocsi-szánon vigye ajándékait. És ez még nem minden: a klipet megelőzte egy felvezető teaser is, amiből kiderül, hogyan lett az Old Town Road westernhőséből Mikulás, és egy cameo erejéig felbukkan benne Michael J. Fox is, hogy megidézze a Vissza a jövőbe III. időutazását, és elriassza a rappert 2020-tól.

https://recorder.blog.hu/2020/11/13/a_telapo_iden_robotrenszarvasokkal_csapatja
A Télapó idén robotrénszarvasokkal csapatja az ajándékosztást
süti beállítások módosítása