Támogatói estet tartanak a szívműtéten átesett Tink felépüléséért

2020.10.28. 14:00, Gaines

tink.jpg

A Mulató Aztékok és a Slow Village soraiból ismert hazai MC, Tink a közelmúltban súlyos szívműtéten esett át, a két zenekar és az Anima Sound System közös szervezésében november 11-én, szerdán támogatói estet tartanak a budapesti Rootsban, ahol hozzájárulhatunk a rapper hosszú felépülésének sikeréhez.

A közös jam tehát Tink, azaz Balázsovics Mihály gyógyulásának, rehabilitációjának elősegítéséről szól majd, áll az esemény leírásában. "Belépő nem lesz, mindenki annyival tud majd hozzájárulni a felépüléséhez, amennyivel szeretne. Azt tudnotok kell, hogy a legkisebb is nagy segítség lesz ezen a hosszú úton. Ezért gyűlünk össze, ezért zenélünk, ezért gyűjtünk neki, ezért akarjuk, hogy itt legyetek mind, akik szeretitek és akik drukkolok neki, akiknek Tink a műveszetével számtalan élményt, gondolatot, emléket adott. " A támogatói est összes bevételét, beleértve az adományok mellett a hely aznapi bevételét és a merchből származó bevételeket, mind erre a nemes célra fordítják majd. Aki nem tud részt venni, a Facebook-oldalon megosztott számlaszámra is utalhat adományt.

TINKKEL ÉS LASSÚ FALUS TÁRSAIVAL ITT BESZÉLGETTÜNK HOSSZAN

A program délután ötkor kezdődik, biztosan ott lesz a lemezjátszóknál és/vagy a mikrofonnál a Slow Village, pHLaT, az Anima, a Sör És Fű, a Hipercsókák, Saiid, Gege, Oriza, a Lusta Bítek, Zomblaze, Hanzee, Sonny Kraft, Wolfie és Ujjatlan Kabát.

https://recorder.blog.hu/2020/10/28/tamogatoi_estet_tartanak_a_szivmuteten_atesett_tink_felepuleseert
Támogatói estet tartanak a szívműtéten átesett Tink felépüléséért
süti beállítások módosítása