Klippremier! THe pUnch: Magic

2020.09.25. 09:39, Gaines

punch_1.png

Márciusban mutattuk be a deep-psych-art-hypnogroove stílusban mozgó THe pUnch kétszámos EP-jét, MMXX - Virtual Sorceryt. A Magic című dalhoz most misztikus, erdei nimfás klip is készült, amit máris meg lehet nézni, bár: csak óvatosan a leselkedéssel! Premier!

Az idei EP dalai a szerelem két változatát szublimálják zenévé. A Magic egy  feltétlen, éteri, az egyénen túlmutató, megfoghatatlan és misztikus eredetű szerelem képe, azé a fajtáé, ami által a határaink kitágulnak, minden plusz fényt kap és mélyebb értelmet nyer; amit eddig tapasztaltunk, átlényegül és még mélyebb tartalommal gazdagodik. Ez az a varázslat, ami a létezésünket a legmélyéig áthatja, a rendbe káoszt ültet, valamint a káoszból rendet teremt. A csapat énekese, Jim szerint a Magic "az eddigi dalokhoz képest egy sokkal letisztultabb, meztelenebb megnyilvánulás. Egyértelmű, határozott, de mégis gyengéd vallomás. Mivel különösen szívügyem ez a dal, mélyen beleástam magam hangzás és szerkezet tekintetében is, ami komoly kihívást jelentett szintihangzásokat és szöveteket tekintve. De megérte. A dal ötlete egyébként egy futás alkalmával fogant meg a ligetben egy kör során, aminek a végén már magamban a refrént dúdolva ültem a gitárhoz, hogy ne felejtsek el belőle semmit. Aztán épült magától tovább. Hatalmas érzés, hogy a rendező egy olyan klip-koncepciót vizionált hozzá, amiben szintén központi elem volt a futás a természetben. A rendező, Balogh Ádám elmondása szerint „a klippel igyekeztünk megragadni a szám pszichedelikus hangulatát, valamint reflektálni az erős képekben gazdag szövegre. Egy erdő mélyén játszódó misztikus randevút ábrázol, ahol a szemtanú túl közel repül a Naphoz.”


a zenekart legközelebb október 10-én, este 20-tól láthatjátok élőben a Robotban, a The Keeymen társaságában. Facebook-esemény

lássuk is a végzetes erdei találkozást, íme a Magic:

a zenekar a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_54.jpg

https://recorder.blog.hu/2020/09/25/klippremier_the_punch_magic
Klippremier! THe pUnch: Magic
süti beállítások módosítása