Videópremier! Magidom: Röppenőben

2020.09.07. 16:00, Gaines

magidom_kobuci_1.png

Hazugság és a Kijelentkezem klipjei után újabb Magidom-dalhoz készült videó a Plakátmagány című lemezről, az új videó a zenekar Kobuci Kertben tartott nyári koncertjét örökíti meg. Premier!

A Magidom az utóbbi években folyamatosan aktív szereplője volt a budapesti klubéletnek, és a fővároson kívül is egyre több helyre jutott el a zenekar. A 2019-es stúdióalbumról talán az érzelmesebb kategóriába lehet sorolni a folk-pop stílusú Röppenőbent, amiben Börcsök Anna énekesnő hangja is hallható. A videó a zenekar júliusi koncertjén készült a budapesti Kobuci Kertben; az operatőri és vágó feladatokat Kevély Máté látta el, a felvételek készítésében Gyetván Bence segített neki.

A zenekar gitárosa, Bajnok Balázs mesélt nekünk a videóról:

„Alapvetően az volt a célunk, hogy valamilyen formában megörökítsük, milyen a hangulat egy koncertünkön, mert még sose készült koncertvideónk. Persze minden koncert más és más, a pillanatnyi hangulatot sok minden befolyásolhatja: a helyszín, az időjárás vagy az éppen aktuális közhangulat. Mivel a Kobuci a kedvenc budapesti szabadtéri klubunk, mindenképp szerettük volna, ha készíthetünk az utókor számára látható anyagot erről a koncertről. Mindez persze csak egy lenyomat arról a valóságról, ami ott és akkor történt, de aki ott volt, abban talán felidéz valamit, amire szívesen gondol vissza, aki pedig nem volt ott, az talán kedvet kaphat eljönni legközelebb a koncertünkre. Köszönet a készítőknek az igényes és profi munkáért!”

A zenekar jelenleg új lemezen dolgozik, aminek a dalait nagyon szeretnék bemutatni novemberben Budapesten a 10 éves jubileumi koncertjükön, amennyiben a járványhelyzetben erre lesz lehetőség. Addig is íme a nyári koncertvideó:

Magidom a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_157.jpg

https://recorder.blog.hu/2020/09/07/videopremier_magidom_roppenoben
Videópremier! Magidom: Röppenőben
süti beállítások módosítása