Stoneres punk-rock egy egykori Kyuss- és QOTSA-tagtól. Mondo Generator: Fuck It (lemezkritika)

2020.04.19. 12:28, coffinshaker

Nick Oliveri leginkább a Queens Of The Stone Age és a Kyuss kopasz, szakállas és sokszor meztelen basszusgitárosaként lett ismert, pedig saját zenekara, az említetteknél sokkal punk-rockosabb Mondo Generator is megérdemli a figyelmet. Főleg hogy nyolc év után idén végre új albummal (Fuck It) is jelentkeztek, amit ráadásul Josh Homme Pink Duck Studios-jában vettek fel. Lemezkritika a Recorder magazin 80. lapszámából.

Előadó: Mondo Generator

Cím: Fuck It

Kiadó: Heavy Psych Sounds Records

Megjelenés: 2020. február 21.

Stílus: stoner punk-rock

Kulcsdal: Fuck It

Emlékszünk  még a kopasz,  kecskeszakállas  langalétára, aki a Kyuss és a Queens Of The Stone Age felfutásában is  benne volt? Nick Oliveri  mindkét zenekar fontos  korszakában játszott, de nem  sokáig maradt meg egyik  csapatban sem a balhéi miatt.  Most nyolc év után elég  masszívan tér vissza, a  Fuck It  egy sallang nélküli stoner-/punkrockcucc , amit ráadásul  Josh Homme saját stúdiójá ban vettek fel. Talán nem is  véletlen, hogy van egy-két  szám, ami a korai Queens-le mezeken is simán elfért volna.  Az a bizonyos kör bezárult,  kellemes drogozást mindenki nek!

8/10

Hó Márton 

https://recorder.blog.hu/2020/04/19/stoneres_punk-rock_egy_egykori_kyuss-_es_qotsa-tagtol_mondo_generator_fuck_it_lemezkritika
Stoneres punk-rock egy egykori Kyuss- és QOTSA-tagtól. Mondo Generator: Fuck It (lemezkritika)
süti beállítások módosítása