Augusztusra halasztják az idei Kolorádó fesztivált

2020.04.14. 10:58, Gaines

kolorado.png

Az idei Kolorádó eredetileg június 17-től 20-ig tartott volna, de a koronavírus felülírta a fesztiválos terveket. Az új dátum: augusztus 12-től 15-ig rendezik meg a fesztivált.

A szervezők azt is elárulták, hogy a meghívott fellépők szinte kivétel nélkül mind meg tudják tartani a koncertjeiket augusztusban is, változatlanul jön tehát a japán-angol Bo Ningen, a The KVB, Nilüfer Yanya, a mexikói La Bruja De Texcoco, illetve a ghánai Ata Kak. (Egyedül a Code Therapy nem lép fel az ismertetett nevek közül, de új fellépőket is be fognak még jelenteni.) A kialakult helyzetről Manek Gábor főszervező azt mondja, hogy "ma még senki sem tudja, hogy milyen lesz a járvány utáni világ, lesz-e olyan, mint régen, vagy valami egészen újat kell felépítenünk. Mi, akik a Kolorádót szervezzük, abban viszont biztosak vagyunk, hogy egy ilyen megrázkódtatás után még sokkal nagyobb szükség lesz szabadságra, közös élményekre, és egy olyan helyre, ahol együtt lehet lenni, koncerteken, bulikban, művészeti előadásokon, vagy csak egy szép réten heverve, egy hatalmas, színes gömböt bámulva. Iszonyatosan várjuk a pillanatot, amikor végre mindez ismét megvalósulhat. Elég hálásak leszünk akkor az életnek."
 
A már megvásárolt bérletek természetesen érvényesek az új dátumra is. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem lehet megtartani a fesztivált augusztusban se, mindenki kárpótlásáról gondoskodni fognak a szervezők. Minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésre álló információ ezen a linken érhető el. Június helyett szintén augusztusra került át a Fishing On Orfű is, azt a fesztivált a nyár utolsó hetében, augusztus 26-a és 29-e között tartják meg, minimális változtatással átszervezve az eredeti felhozatalt.

https://recorder.blog.hu/2020/04/14/augusztusra_halasztjak_az_idei_kolorado_fesztivalt
Augusztusra halasztják az idei Kolorádó fesztivált
süti beállítások módosítása